Balog Péter

Balog Péter
az intézőbizottság tagja

1998-ban születtem, nem kellett sok, hogy megtanuljak beszélni. Amióta az első értelmes szó kijött a számon, be nem állt, azóta is csak beszélek, beszélek és beszélek.

Óvodában ennek két eredménye lehetett: vagy őrületbe kergettem az óvónéniket, vagy épp örültek, hogy van egy gyerek, akit bármikor ki lehet állítani egy-egy műsorra verset szavalni, színészkedni, vagy konferálni.

Már ekkor idősebb polgártársaim azt tanácsolták nekem: "Fiam, neked olyan foglalkozást kell választanod, amiben sokat kell dumálnod!"

Érdemes tudni, hogy városomban, Székesfehérváron működik a Táska Rádió, ami az ország egyetlen olyan adója, ami frekvenciával rendelkezik, műsorát pedig általános- és középiskolás diákok készítik. Ide szegődtem el 2011-ben. Azóta is a stáb tagja vagyok. A rádiózás a mindenem.

2014-ben lettem a DUE tagja, ebben az évben táboroztam először. Azóta minden nyáron fix program számomra ez a 10 nap. Pár éve már a táborvezetőség tagjaként veszek részt a programon.

Célom, hogy az új tagokkal megismertessem és megszerettessem a rádiózást, eddig szerzett tapasztalataimat megosszam velük, ezen felül pedig együtt tanuljak velük.

Nem kérdés, hogy a jövőben a média világában szeretnék elhelyezkedni, legyen szó rádiózásról, televíziózásról, vagy épp újságírásról. Jelenleg azt a pár évet élem, amelyekben mindez eldől.

Intézőbizottsági tagként legfőbb feladatomnak tartom, hogy a DUE fiatalos hangvételét és lelkesedését, rendezvényeink jó hangulatát fenntartsam, fejlődését minden erőmmel segítsem.