Gálosi Dóra

Gálosi Dóra
az elnökségi tanácsadó testület tagja

1997-ben születtem Budapesten, és majdnem napra pontosan 16 évvel később ismerkedtem meg a DUE-val Zánkán, az első Médiatáboromba. Oda hogyan keveredtem, az már fogós kérdés, de az biztos, hogy 10 nappal később úgy éreztem, ez az a közösség, aminek a tagja szeretnék lenni. Így hát azóta is „lelkes gyerek” vagyok, és segítem az egyesület munkáját.

Emellett 2011 óta tagja vagyok az Alternatív Közgazdasági Gimnázium suliújságjának, a Szubjektívnek. 2013/14-ben Magyarország legjobb diákvállalkozásának, a C4M marketing igazgatója voltam, ebből a projektből nőtte ki magát a magyarországi vállalkozásokkal foglalkozó blogom a Rexplored.hu. 2014 ősze óta pedig a Felonline.hu kulturális magazin zenei újságírója vagyok, ami mellett a DUE Tallózó kultúra rovatát is vezetem. Szabadidőmben mindent csinálok, ami csak belefér, többek között az időtöltés a DUE-s barátaimmal, illetve az iskolába járás (amely tevékenységet az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban folytatom).

Ha nagy leszek, igazából még nem tudom, pontosan mi szeretnék lenni, de nagyon remélem, hogy a DUE és az újságírás valamilyen szerepet fog játszani az életemben.