Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tahitótfalu lovasa nyerte a Nemzeti Vágtát

Tahitótfalu lovasa nyerte a Nemzeti VágtátTahitótfalu színeiben Molnár Gyöngyi és lova Iceman nyerte 2014-ben Nemzeti Vágtát, melyet a budapesti Hősök terén rendeztek szeptember 20–21-én.

Kattanj rá a szeptemberi DUE Tallózóra!

Kattanj rá a szeptemberi DUE Tallózóra!A tanév első DUE Tallózójában olvashatod a Trokán Nóra színésznővel, a második Nagy Diák IQ-teszt háziasszonyával készült interjúnkat és sok más érdekes cikket. A 34. Médiatábor írásaiból is szemezgettünk.

Elindult a második Nagy Diák IQ-teszt

Elindult a második Nagy Diák IQ-tesztA Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia – megnyitó szeptember 27-én

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia – megnyitó szeptember 27-énA DUE szeptember 27-én nyitja meg civil szervezeteknek rendezett programsorozatát a budapesti Iskolában. A rendezvény célja, hogy a szervezők személyes konzultáció keretében felmérjék a civilek igényeit, ezáltal hatékonyan és problémaorientáltan hirdethetők meg az előadások.

Ősszel is a helyi kincsek nyomában

Ősszel is a helyi kincsek nyomábanA DUE szeptember 27-én rendez szakszemináriumot és workshopot a Sajtófesztivál Helyi kincs – légy a vendégünk! pályázat indulóinak, valamint minden érdeklődő fiatalnak a vidéki turizmus jegyében.

A szeptemberi Tallózó címlápján: Trokán Nóra

A szeptemberi Tallózó címlápján: Trokán NóraA 2014/15-ös tanév első DUE Tallózója napokon belül elérhető lesz online, jövő héten pedig kézbe is vehetitek. A címlapon Trokán Nóra, a második Nagy Diák IQ-teszt háziasszonya látható.

"Bölcs embernek ló való, mert lóvá tesz az ember, s emberré a ló"

A Nemzeti Vágtát idén hetedik alkalommal, szeptember 19–21. között rendezik meg. A programsorozaton több száz település képviselteti magát.

Légy DUE tag, legyen sajtóigazolványod!

Légy DUE tag, legyen sajtóigazolványod!Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tábortalálkozó és médianap a Helyi kincs workshopon

Tábortalálkozó és médianap a Helyi kincs workshoponItt az idő, hogy találkozzanak a nyári tábor lakói, és közösen elevenítsék fel emlékeiket az év legjobb 10 napjáról. Erre szeptember 27-én, szombaton kínálunk egy lehetőséget a Helyi kincs szakszeminárium és workshop keretében. Te se maradj le, találkozz Trokán Nórával!

Újra Nagy Diák IQ-teszt!

Újra Nagy Diák IQ-teszt!Nem kell sokat várni, hiszen szeptember 15-től ismét kitöltheted a Nagy Diák IQ-teszt online változatát. A háromfordulós vetélkedő decemberig tart az értékes nyereményekért.

Idén is meghirdeti Filmpályázatát az OHÜ

Idén is meghirdeti Filmpályázatát az OHÜÚjra meghirdeti Filmpályázatát az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ). Az immár második alkalommal megvalósuló megmérettetés, amelynek mottója: „Egyedül nem megy!” A legjobb fiatal alkotókat majd kétmillió forinttal díjazzák.

Újra nyitva a DUE-iroda

Újra nyitva a DUE-irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője. Augusztus 25-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

Első 1 2 3 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság