Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mi, '88-asok

Mi, '88-asokHányas vagy? ’88-as? Akkor mi félszavakból is megértjük egymást...

Elhunyt Lindenberger Tamás

Elhunyt Lindenberger TamásNovember 25-én, 64 éves korában meghalt Lindenberger Tamás, a DUE tiszteletbeli tagja, az elnökség személyes tanácsadója.

Csak semmi tudatosság

Csak semmi tudatosság13 éves kora óta élete meghatározó része a DUE. Rengeteg jelentős szerepet töltött már be az egyesületben, most pedig új helyét keresi. Szinte mindenről meg van a véleménye, és ezt nem is titkolja. A 2014-es év Kaczián Gábor-emlékdíjasával, Pál Zsomborral beszélgettünk.

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseit

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseitMagyarország legnépszerűbb IQ-tesztjének 2. fordulójában összesen 725 fiatal tette próbára szürkeállományát. Közülük sorsoltuk ki azokat, akik megnyerték a következő ajándékokat: 5 db Diákhitel ajándékcsomagot, 4 db iPod Shuffle zenelejátszót és 1 db iPod Nanot.

Megjelent az ABCDUE, a vállaltan szubjektív DUE-kiadvány

Megjelent az ABCDUE, a vállaltan szubjektív DUE-kiadványA DUE 25. születésnapi ünnepségén dr. Balázs Géza, az egyesület alapító alelnöke mutatta be az általa szerkesztett szubjektív DUE-történetet.

A DUE idén is dobozol!

A DUE idén is dobozol!Idén is csatlakozik a DUE a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi Cipősdoboz Akciójához. Arra kérünk, hogy csomagolj be te is egy doboznyi ajándékot egy rászoruló gyereknek.

Véget ért az EUROSCOLA-játék

Véget ért az EUROSCOLA-játékNagy sikerrel zárult az őszi EUROSCOLA-játék, amely péntek éjfélig tartott. A legjobb eredményt elért középiskolák 24 fős diákcsapatai utazhatnak Strasbourgba.

Tomszer Miklós a 25 éves DUE-ról

Tomszer Miklós a 25 éves DUE-rólAz alábbi cikkben olvasható dr. Tomszer Miklós, a DUE tiszteletbeli elnökének ünnepi köszöntője, melyet november 22-én mondott az egyesület születésnapi rendezvényén.

25 évesek lettünk

25 évesek lettünkA DUE fennállásának 25. évfordulóját ünnepeltük november 22-én a budapesti Károlyi Étteremben. A rendezvényen szubjektív visszaemlékezésekkel és az ABCDUE című kiadvánnyal elevenítettük fel egyesületünk negyed évszázadát.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt második fordulója

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt második fordulójaLezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. November 23-án 10 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány még az előző tesztírást is felülmúlta.

Brüsszeli tanulmányúttal jutalmazzák a legjobb esszét

Brüsszeli tanulmányúttal jutalmazzák a legjobb esszétAnnak érdekében, hogy megismerje a fiatalok véleményét a kibővített Európai Unióról, az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” címmel esszépályázatot hirdet az Európai Unió 28 tagállamában, köztük Magyarországon.

Péntekig játszhattok a strasbourgi tanulmányútért!

Péntekig játszhattok a strasbourgi tanulmányútért!Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt a november 21-ig tartó EUROSCOLA-játék őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Első 1 2 3 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság