Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Exkluzív sajtóbejárás a Bűvösvölgyben

Exkluzív sajtóbejárás a BűvösvölgybenA budapesti Bűvösvölgyben járt a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A létesítményt, amely Magyarország első médiaértés-oktató központja, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság hozta létre abból a célból, hogy a magyar diákok megismerkedjenek a média világával, biztonságosabban és tudatosabban használják.

Prix Europa díjra jelölték a DUE Ifjúsági Sajtódíjasa munkáját

Prix Europa díjra jelölték a DUE Ifjúsági Sajtódíjasa munkájátAz On The Spot munkáját ismét Prix Europa díjra jelölték. S. Takács András is a DUE-ból indult, 2003-ban volt az egyesület Ifjúsági Sajtódíjasa.

"Kicsit olyan ez, mint a varázslás: a semmiből lesz valami jó"

Szatmári Andrea, a kőbányai Szent László Gimnázium diákja nyerte meg idén március 1-jén a Budapesti Fesztiválzenekar filmes pályázatát Drága papa! című kisfilmjével. Andreát a filmkészítésről, élményeiről, tapasztalatairól és a most pályázóknak szánt tanácsairól kérdezte a DUE Online.

Lásd, amit hallasz! filmes pályázat diákoknak

Lásd, amit hallasz! filmes pályázat diákoknakA Budapesti Fesztiválzenekar idén is meghirdeti a három éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázatát a középiskolák tanulói számára. A pályázaton egyénileg vagy csoportosan lehet indulni. A háromfordulós pályázat jelentkezési határideje november 7.

Berlini túra NDK módra

Berlini túra NDK módraAz egykor megosztott város. A második világháború és az utána következő korszak érdeklődőinek kötelező úti célja Berlin. A német főváros nem került be a toplistás kedvencek közé, de egy 4-5 napos kiruccanást mindenképp megér és megérdemel.

Találj rá Neptun-kódodra a Diákhitel applikációjával!

Találj rá Neptun-kódodra a Diákhitel applikációjával!Kezdődik a tárgyfelvétel, de elfelejtetted a Neptun-kódodat. A Diákhitel Központ Facebook applikációja segít megtalálni. A rövid játékkal társasjáték csomagot is nyerhetsz!

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2014.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2014.A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.

Friss és ropogós az októberi DUE Tallózó

Friss és ropogós az októberi DUE TallózóA 2014/15-ös tanév második DUE Tallózója is remek cikkeket és ajánlókat tartalmaz. Minden fontosat összegyűjtöttünk benne, ami számít!

Ünnepeljük együtt a 25 éves DUE-t!

Ünnepeljük együtt a 25 éves DUE-t!A DUE fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük 2014. november 22-én, Budapest szívében. Az ünnepi rendezvényen szubjektív visszaemlékezésekkel és meglepetésekkel idézzük fel egyesületünk negyed évszázadát.

DUE-év forduló – Hosszabbítsd meg tagságodat!

DUE-év forduló – Hosszabbítsd meg tagságodat!DUE-tagságod október 31-én lejár. Hosszabbíts időben, hogy még a tagság lejárta előtt megkaphasd az érvényesítő matricád, és jövőre is részt vehess a DUE programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket.

DUE KGB a Bűvösvölgyben

DUE KGB a BűvösvölgybenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja ezúttal a budapesti Bűvösvölgybe invitálja az egyesület tagjait és a média iránt érdeklődő fiatalokat. Az egész napos interaktív programsorozat bepillantást enged az intézmény alkotómunkájába, sőt saját médiatartalmak előállítására is lehetősége van a résztvevőknek.

Helyi kincsek az Iskolában

Helyi kincsek az IskolábanFolytatta tavaszi nagy sikerű ismeretátadását a DUE. Szeptember 27-én az Iskola! nevű közösségi tér adott otthont a Helyi kincs szakszeminárium és workshop című egész napos rendezvénynek.

Első 1 2 3 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság