Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Itt a novemberi DUE Tallózó!

Itt a novemberi DUE Tallózó!A novemberi DUE Tallózó ezúttal is a legérdekesebb témákat kínálja olvasóinak. Mindent egy lapban találsz, ami számít: füstmentes világnap, novemberi kalendárium, karate, extrém testdíszítés és sok más aktuális téma vár rád.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje november 7.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje november 7.Vészesen közeleg a Budapesti Fesztiválzenekar által idén is meghirdetett, három éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázat nevezési határideje. A középiskolás fiatalok jelentkezését november 7-ig várják.

November 10-én indul az őszi EUROSCOLA-játék

November 10-én indul az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az egy hét múlva kezdődő, november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Negyed éve tart a 2015-ös DUE-év – még nem késő tagságot hosszabbítani!

Negyed éve tart a 2015-ös DUE-év – még nem késő tagságot hosszabbítani!A sajtóigazolványok érvényesítő matricái október 31-én lejártak. A 2015-ös DUE-év november 1-jén, negyed éve indult. Hosszabbítsd meg DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket!

Egy hét múlva indul az őszi EUROSCOLA-játék

Egy hét múlva indul az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az egy hét múlva kezdődő, november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Pénteken lejár a DUE-tagságok érvényessége – érdemes hosszabbítani!

Pénteken lejár a DUE-tagságok érvényessége – érdemes hosszabbítani!Hosszabbítsd meg időben DUE-tagságod érvényességét, hogy a következő DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket! DUE-év forduló november 1-jén, szombaton.

Velük ünnepeljük a 25 éves DUE-t – csatlakozz Te is!

Velük ünnepeljük a 25 éves DUE-t – csatlakozz Te is!A DUE fennállásának 25. születésnapját november 22-én ünnepeljük a Károlyi Étteremben, ahová az egyesület valamennyi egykori és jelenlegi tagját szeretettel várjuk. A részvétel regisztrációhoz kötött, alábbi összeállításunkból kiderül, kikkel találkozhatsz a 17 órakor kezdődő programon.

Csodák földje határon belül

Csodák földje határon belülHazánk déli részének egyik leggyönyörűbb területe a Béda–Karapancsa Tájegység. A vidékfejlesztés érdekében létrejött egy magyar–horvát IPA projekt, amelynek keretében több helyen is kerékpárutak épülnek a térségben. Egy Study Tour program keretén belül ismerkedtünk meg a meseszép tájegységgel.

A hely, ahol bármikor átélheted a farsangot – Bemutatjuk a Busóudvart

A hely, ahol bármikor átélheted a farsangot – Bemutatjuk a BusóudvartMohács 2010-ben világhírűvé vált, amikor a Busójárás élő népszokásként felkerült az UNESCO Szellemi Kulturális Világörökség listájára. A városban nemrég átadták a Busóudvart, amit pedig Rosta Endre maszkfaragó népi iparművésszel és M. Bugarszki Norbert idegenforgalmi szakértővel jártunk körbe.

EYP – ismét összegyűltek az európai diákújságíró egyesületek

EYP – ismét összegyűltek az európai diákújságíró egyesületekMalmőben tartották idén az European Youth Press (EYP) közgyűlését. Úgy tartják, a svéd kikötővárosban minden nemzet otthon érzi magát, így ideális helyszínnek bizonyult egy olyan nemzetközi szervezet gyűlésére, mint az EYP, mely az európai diákújságíró egyesületek és európai médiumok ernyőszerve.

Full extrás DUE-pótszilveszter ígérkezik

Full extrás DUE-pótszilveszter ígérkezikJanuár második hétvégéjén rendezi meg hagyományos téli kirándulását a DUE Turányi-Vadnay Szabolcs, Ott Zsuzsanna és Herczeg Zsolt szervezésében. A túravezetők minden eddiginél izgalmasabb útvonalat, színvonalasabb szállást és bulisabb pótszilvesztert ígérnek. Már lehet jelentkezni!

Két héten belül lejár a DUE-tagságok érvényessége – időben hosszabíts!

Két héten belül lejár a DUE-tagságok érvényessége – időben hosszabíts!Hosszabbítsd meg időben DUE-tagságod érvényességét, hogy még a tagság lejárta előtt megkaphasd az érvényesítő matricád, és jövőre is részt vehess a DUE programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket. DUE-év forduló november 1-jén.

Első 1 2 3 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság