Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejét

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejétHogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Mutasd meg 3 perces videódban! Március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejét

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejétA nagy érdeklődésre való tekintettel március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a 2015. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beküldési határidejét. A pályázaton bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak.

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári Médiatáborba

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári MédiatáborbaHa április 5-ig jelentkezel és befizeted az előleget a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény április elejéig él. A médiatábor Mezőberényben lesz július 10–19. között.

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs AkadémiaA DUE Médiahálózat szervezésében, közel 50 magyarországi civil szervezet részvételével március 1-jén ért véget a 2014 szeptembere óta tartó rendezvénysorozat. A februári képzéseken megjelent civil szervezetek képviselői szakszerű segítséget kaptak kommunikációjuk hatékonyságának növelésében.

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a Vígben

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a VígbenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja március 19-én a Vígszínházba látogat, ahol a résztvevők egy exkluzív drámapedagógia foglalkozáson vesznek részt a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódóan.

Sikeres közszereplés

Sikeres közszereplésMiért csatlakozunk egy civil szervezethez? Hogyan építsük fel szövegeinket, és mennyi időt szánjunk azok előadására? Többek között ezekre a kérdésekre adtak választ a Nemzeti Civil Kommunikációs akadémia utolsó képzésnapjának előadói, Dede Éva és dr. Balázs Géza.

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!A döntéshozók sokszor, sok helyen kimondják, hogy a fiatalok nélkül nem lehet jó ifjúságpolitikát „csinálni”. Értük csak velük lehet dolgozni. Ezen gondolat mentén indítja el a Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága a Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal elnevezésű konzultáció sorozatát.

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!Fiatal tehetségek zenés-táncos pályázatát várjuk, akik szívesen fellépnek a teltházas 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál színpadán.

Civilek a köztudatban

Civilek a köztudatbanA DUE Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiájának második képzési napja a közönségkapcsolatok és a civil pályázatírás lehetőségeinek feltérképezésének jegyében telt február 18-án.

A DUE már Regisztrált Tehetségpont

A DUE már Regisztrált TehetségpontA DUE Médiahálózatot február óta már Regisztrált Tehetségpontként is számon tartják.

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs Akadémiája

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs AkadémiájaA DUE Médiahálózat immár harmadik alkalommal rendezi meg Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiáját. Az első képzési napon 33 civil szervezet képviselői hallgatták meg a szakemberek előadásait, és tették fel kérdéseiket. A programon nagy hangsúlyt kapott a közösségi médiahasználat.

Fiatalok a fiatalokról

Fiatalok a fiatalokrólIfjúsági sajtóbeszélgetést szervezett a DUE a belvárosi Bobek Caféban február 10-én. Az ország különböző iskoláiból érkező diákújságírók Schanda Tamás Jánossal, a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárával beszélgethettek.

Első 1 2 3 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság