Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!Összegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba, ahol május 8-án rendezzük meg a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Pikáns Sajtófeszt

Pikáns SajtófesztHogy lesz valaki diplomatából gasztroblogger? Hazánk egyik legnépszerűbb gasztroblogjának szerzőjével is találkozhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a Millenárison

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a MillenárisonMire kell figyelni netezés közben? Hogyan védjük meg adatainkat az illetéktelenektől? Ezekre a kérdésekre tuti választ kapsz május 8-án a 22. Sajtófesztiválon, ahol a Bűvösvölgy kütyüit próbálhatod ki.

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázik

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázikIfjúság, Sajtófesztivál. A Millenárison első kézből tájékozódhatsz az aktuális ifjúságpolitikáról és teheted fel kérdéseidet, ugyanis az egész napos rendezvény vendége lesz Schanda Tamás ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár.

A Spoon lép fel a Millenárison

A Spoon lép fel a MillenárisonA 2014-es X-Faktor egyik legkedveltebb fiúbandája, a Spoon lép fel a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Ugye te sem maradsz le a programról?

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?Kérdés-felelet mérkőzés a 22. Sajtófesztiválon. Aki kérdez: valamennyi ifjú diákmédiás, aki részt vesz az egész napos programon. Aki válaszol: Gundel Takács Gábor műsorvezető. Május 8-án te is találkozhatsz vele a Millenáris D csarnokában.

Class-legendák a Sajtófeszten

Class-legendák a SajtófesztenA Class FM népszerű műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba is ott lesznek május 8-án, a Millenárison megrendezendő 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Gyere el te is, és tedd fel kérdéseidet!

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a Sajtófesztiválon

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a SajtófesztiválonTörténet egy emberről, aki mert álmodni és soha nem adta fel. Történet valakiről, aki nem mindig cselekedett úgy, ahogy azt a többiek várták. Egy név, egy cég, amit mindenki ismer, de keveset tud róla. A 22. Sajtófesztiválon te is megnézheted a Richter Gedeon életét bemutató dokumentumjátékfilmet.

Még kaphatók belépők a 22. Sajtófesztiválra

Még kaphatók belépők a 22. SajtófesztiválraA 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra május 1-től és a helyszínen 2500 forintért vehető belépőjegy. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket.

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultakNagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”Interaktív drámapedagógiai foglalkozáson vett részt húsz fiatal a Vígszínházban március 19-én, a DUE szervezésében. A másfél órás programban szituációs gyakorlatok, asszociációs feladatok és színházi kulisszabejárás is várta a diákokat.

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”Lezárult az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága által kiírt, „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” című esszépályázat.

Első 1 2 3 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság