Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a Vígben

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a VígbenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja március 19-én a Vígszínházba látogat, ahol a résztvevők egy exkluzív drámapedagógia foglalkozáson vesznek részt a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódóan.

Sikeres közszereplés

Sikeres közszereplésMiért csatlakozunk egy civil szervezethez? Hogyan építsük fel szövegeinket, és mennyi időt szánjunk azok előadására? Többek között ezekre a kérdésekre adtak választ a Nemzeti Civil Kommunikációs akadémia utolsó képzésnapjának előadói, Dede Éva és dr. Balázs Géza.

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!A döntéshozók sokszor, sok helyen kimondják, hogy a fiatalok nélkül nem lehet jó ifjúságpolitikát „csinálni”. Értük csak velük lehet dolgozni. Ezen gondolat mentén indítja el a Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága a Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal elnevezésű konzultáció sorozatát.

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!Fiatal tehetségek zenés-táncos pályázatát várjuk, akik szívesen fellépnek a teltházas 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál színpadán.

Civilek a köztudatban

Civilek a köztudatbanA DUE Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiájának második képzési napja a közönségkapcsolatok és a civil pályázatírás lehetőségeinek feltérképezésének jegyében telt február 18-án.

A DUE már Regisztrált Tehetségpont

A DUE már Regisztrált TehetségpontA DUE Médiahálózatot február óta már Regisztrált Tehetségpontként is számon tartják.

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs Akadémiája

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs AkadémiájaA DUE Médiahálózat immár harmadik alkalommal rendezi meg Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiáját. Az első képzési napon 33 civil szervezet képviselői hallgatták meg a szakemberek előadásait, és tették fel kérdéseiket. A programon nagy hangsúlyt kapott a közösségi médiahasználat.

Fiatalok a fiatalokról

Fiatalok a fiatalokrólIfjúsági sajtóbeszélgetést szervezett a DUE a belvárosi Bobek Caféban február 10-én. Az ország különböző iskoláiból érkező diákújságírók Schanda Tamás Jánossal, a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárával beszélgethettek.

Lásd, amit hallasz! filmpályázat díjátadó gála február 22-én

Lásd, amit hallasz! filmpályázat díjátadó gála február 22-énA Budapesti Fesztiválzenekar a gimnazisták számára kiírt Lásd, amit hallasz filmpályázat Díjátadó Gáláját a Művészetek Palotájában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben rendezi meg február 22-én.

Új határidő: február 23-ig lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjra

Új határidő: február 23-ig lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjraA 16-30 év közötti fiatalok 2015. február 23-ig pályázhatnak projektjeikkel az Európai Ifjúsági Károly-díjra. A győztesek pénzjutalomban részesülhetnek és ellátogathatnak Aachenbe és az Európai Parlamentbe is.

Még van időd! Nyerj 3 napos tanulmányutat Brüsszelbe!

Még van időd! Nyerj 3 napos tanulmányutat Brüsszelbe!Szeretnél részt venni egy emlékezetes, igazán menő brüsszeli kiruccanáson, teljesen ingyen és bérmentve, 27 másik EU-s fiatallal? Akkor ne habozz, ragadj billentyűzetet és írj egy maximum ezer szavas esszét a két választható téma egyikében.

Régi-új helyen a DUE nyári tábora

Régi-új helyen a DUE nyári táboraA DUE Médiahálózat 20 év után ismét Mezőberényben rendezi meg nyári médiatáborát. Alábbi cikkünkkel virtuális sétát is tehetsz a helyszínen.

Első 1 2 3 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság