Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Bringaútvonal ajánló

Bringaútvonal ajánlóHa nyár, akkor bringa! Rengeteg túraútvonal várja a bicósokat szerte az országban: például a Tisza-tó!

Vigyázat, hullámpermet!

Vigyázat, hullámpermet!A hullámpermet akkor jön létre, amikor az erős szél leszakítja a víz felszínéről a permetet, és azt a víz fölött sodorja.

Közlekedjünk közösen!

Közlekedjünk közösen!Szezonnyitót tartott a Hungaroringen az ORFK-OBB is a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a házigazdával együtt 2015. március 27-én, Mogyoródon.

SAFETY-KÁR

SAFETY-KÁRPuskás Peti: "Tizenöt éve bringázom a városban, szerintem ez az egész egy életérzés. Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy bicósként nekünk is oda kell figyelni másokra.

Balatoni Bringa Körút

Balatoni Bringa KörútAhogy megjön a jó idő, végre ki lehet vinni nagyobb távokra is a cangát. Ha valaki igazán izgalmas programot akar, akkor a válasz szinte adja magát: tekerje körbe a Balcsit!

Megfelelő felszerelés

Megfelelő felszerelésA kerékpárra egy csomó mindent fel kell szerelni, ha biztonságosan akarunk közlekedni.

Itt a tavasz, elő a bringákkal!

Itt a tavasz, elő a bringákkal!Bringázni egyszerűen szuper. A bicaj csöndes, gyors, nem szennyezi a környezetet és benzin helyett a rajtunk lévő felesleggel táplálkozik.

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázataPályázatunkra olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be. Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik20 év után a Budapest Parkban adja utolsó koncertjét a Heaven Street Seven augusztus 1-jén. Két évtized egy koncertbe csomagolva.

New York szövegládái a Parkban diktálják az ütemet

New York szövegládái a Parkban diktálják az ütemetHip-hop őrület, lazaság, egy csipetnyi Amerika és a Wo-Tang Clan uralja július 7-én, kedden este a Budapest Park színpadát. Szókimondó frázisokban és rapperekben biztosan nem lesz hiány.

Nyár előesti Quimby-koncert a Budapest Parkban

Nyár előesti Quimby-koncert a Budapest ParkbanHazánk elsőszámú koncertzenekara zárja a Budapest Park tavaszi koncertsorozatát. Fergeteges hangulat és a már megszokott dallamok várnak május 31-én Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

Első 1 2 3 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság