Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a Millenárison

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a MillenárisonMire kell figyelni netezés közben? Hogyan védjük meg adatainkat az illetéktelenektől? Ezekre a kérdésekre tuti választ kapsz május 8-án a 22. Sajtófesztiválon, ahol a Bűvösvölgy kütyüit próbálhatod ki.

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázik

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázikIfjúság, Sajtófesztivál. A Millenárison első kézből tájékozódhatsz az aktuális ifjúságpolitikáról és teheted fel kérdéseidet, ugyanis az egész napos rendezvény vendége lesz Schanda Tamás ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár.

A Spoon lép fel a Millenárison

A Spoon lép fel a MillenárisonA 2014-es X-Faktor egyik legkedveltebb fiúbandája, a Spoon lép fel a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Ugye te sem maradsz le a programról?

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?Kérdés-felelet mérkőzés a 22. Sajtófesztiválon. Aki kérdez: valamennyi ifjú diákmédiás, aki részt vesz az egész napos programon. Aki válaszol: Gundel Takács Gábor műsorvezető. Május 8-án te is találkozhatsz vele a Millenáris D csarnokában.

Class-legendák a Sajtófeszten

Class-legendák a SajtófesztenA Class FM népszerű műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba is ott lesznek május 8-án, a Millenárison megrendezendő 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Gyere el te is, és tedd fel kérdéseidet!

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a Sajtófesztiválon

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a SajtófesztiválonTörténet egy emberről, aki mert álmodni és soha nem adta fel. Történet valakiről, aki nem mindig cselekedett úgy, ahogy azt a többiek várták. Egy név, egy cég, amit mindenki ismer, de keveset tud róla. A 22. Sajtófesztiválon te is megnézheted a Richter Gedeon életét bemutató dokumentumjátékfilmet.

Még kaphatók belépők a 22. Sajtófesztiválra

Még kaphatók belépők a 22. SajtófesztiválraA 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra május 1-től és a helyszínen 2500 forintért vehető belépőjegy. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket.

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultakNagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”Interaktív drámapedagógiai foglalkozáson vett részt húsz fiatal a Vígszínházban március 19-én, a DUE szervezésében. A másfél órás programban szituációs gyakorlatok, asszociációs feladatok és színházi kulisszabejárás is várta a diákokat.

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”Lezárult az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága által kiírt, „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” című esszépályázat.

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejét

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejétHogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Mutasd meg 3 perces videódban! Március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejét

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejétA nagy érdeklődésre való tekintettel március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a 2015. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beküldési határidejét. A pályázaton bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak.

Első 1 2 3 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság