Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megvannak a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt nyertesei!

Megvannak a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt nyertesei!Lezárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2. kvíz. A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon élő döntőben mérhették össze tudásukat a fiatalok és versenyezhettek a fődíjért.

Pénzügyes Help Desk: Diákmunka 1.

Pénzügyes Help Desk: Diákmunka 1.Munkát akkor vállalhatsz, ha elmúltál legalább 15 éves. Ha ez megvan, akkor is csak olyan munkát végezhetsz, ami tanszünetre esik, valamint előtte a szülővel alá kell íratni az ehhez szükséges papírokat.

Versenytársak: verseny a versenyről diákoknak – március 31-ig pályázhatsz!

Versenytársak: verseny a versenyről diákoknak – március 31-ig pályázhatsz!Mi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Nem a tudásodról kell számot adnod, és nincs rossz válasz. A pályamunkákkal épp a verseny mindennapiságát kell bemutatni, azt, hogy életünk minden területét mennyire áthatja a versengés. A pályázatok beadásának határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulója

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulójaAz első, online fordulóban több mint 11 000 lelkes fiatal vállalkozott a játékos, edukatív pénzügyi teszt kitöltésére. Idén első alkalommal indította útjára a DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztériummal és a Pénziránytű Alapítvánnyal karöltve a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet.

A Versenytársak I. pályázat eredménye

A Versenytársak I. pályázat eredményeA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki a Versenytársak pályázat eredményét. A pályázatra olyan fotóval, kollázzsal, illetve videóval lehetett nevezni, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be.

Pótközgyűlést tartott a DUE

Pótközgyűlést tartott a DUE A Sajtófesztivált követően az Akvárium Klubban tartotta éves rendes pótközgyűlését a DUE. Az egyesület legfőbb döntéshozó fóruma elfogadta a DUE 2018-os mérlegét és közhasznúsági beszámolóját.

Jó kezekben a magyar film és az elsőfilmes rendezők

Jó kezekben a magyar film és az elsőfilmes rendezőkAz elmúlt években a magyar filmek szárnyra kaptak és egyre emelkednek. Visszakerültünk a nemzetközi filmes térképre, van mire és van kikre büszkének lennünk. Az utóbbi években több elsőfilmes rendező neve is bekerült a köztudatba, filmjeik híresek lettek.

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győztese

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győzteseHogyan lehet gátat szabni az online zaklatásnak? Többek közt ezzel a témával is foglalkozott a DUE Médiahálózat és a Telenor közös NetBiztos pályázatának nyertesei, akiket a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján díjaztak május 28-án.

Soproni ablak a világűrre – elkezdődött a Magyar Űrkutatási Fórum 2019

Soproni ablak a világűrre – elkezdődött a Magyar Űrkutatási Fórum 2019 A Magyar Asztronautikai Társaság és az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet közös szervezésében 2019. április 24–26. között Sopronban kerül sor a Magyar Űrkutatási Fórum 2019 konferenciára.

Versenyben a hétköznapokban

Versenyben a hétköznapokbanA versenyhelyzeteket mindenki máshogy kezeli. Így vagyunk ezzel az adott helyzetre érkező reakciókat illetően is.

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat 2019-ben 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ezúttal az Akvárium Klubban.

Értünk versenyeznek

Értünk versenyeznekLassan beköszönt a vakáció, amikor az iskolai éves hajtás után van egy kis idő a lazításra, pihenésre. Ilyenkor tudunk bőven időt szakítani a sportolásra vagy a kötelező olvasmányokon túli kedvencek elolvasására.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság