Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Sofőr és a felelősség

Sofőr és a felelősségAz elmúlt 20 év során felére csökkent a közlekedési balesetek halálos áldozatainak száma, azonban az elmúlt évi adatok alapján még mindig 600 felett van a tragédiák száma. Mit tehetünk a biztonságunkért, erről mesélt nekünk dr. Berzai Zsolt rendőr alezredes.

Randi a neten

Randi a netenAz internet mindennapjaink részévé vált, ami nélkül nem tudunk Létezni. Nem is akarunk, mert hozzászoktunk, hogy kényelmesen elintézhetünk bármit: megírhatjuk a házinkat, vásárolhatunk, A közösségi oldalakon tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, na meg persze ismerkedhetünk.

Pénzügyes Helpdesk: Pénztárca és bolygókímélő ötletek

Pénzügyes Helpdesk: Pénztárca és bolygókímélő ötletekTudtad, hogy körültekintő vásárlással nem csak saját magadat tudod megvédeni attól, hogy rászedjenek, de a bolygóra is vigyázol – a pénztárcádról már nem is beszélve? Tippek a Nagy Diák Pénzügyes Teszt kitöltéséhez!

Jövőkutató – pályázat és verseny a Telenor támogatásával

Jövőkutató – pályázat és verseny a Telenor támogatásávalA DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatot és versenyt hirdet, hogy bemutathassátok, hogyan képzelitek el a jövő technológiai innovációit, és hogyan fogják ezek megváltoztatni a hétköznapi életünket. Mozgasd meg a fantáziád, álmodd meg a jövő technológiai újdonságait, hogyan használd ezeket.

Itt a Sajtófesztivál programja!

Itt a Sajtófesztivál programja!Összeállt az év legnagyobb ifjúsági médiaeseményének a programja. Május 28-án, kedden közel 100 fellépő vendég várja az odalátogató fiatalokat az Akvárium Klubban. Ezen a napon lesznek a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Versenykultúra Teszt döntői is.

Már csak a hétvégén töltheted ki a Médiaismereti Tesztet!

Már csak a hétvégén töltheted ki a Médiaismereti Tesztet!Már csak a hétvégén töltheted ki a Nagy diák Médiaismereti Tesztet. Ne maradj le!

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!A Magyar Sajtó napján felfedtük, kik lesznek a 39. DUE Médiatábor vezetői. Ahogy láthattátok, idén új táborvezető debütál Czikkely Márton személyében. Ebben a czikkben (:P) saját magával beszélget, hogy bemutatkozzon és megtudhassuk milyen elképzelései vannak az idei táborról. Innen átveszem a szót,

Tégy te is az egészségedért!

Tégy te is az egészségedért!Az ember legnagyobb kincse az egészsége, mégsem becsüli. Simon Gergellyel a Greenpeace Magyarország regionális vegyi anyag szakértőjével jártunk utána ennek a problémának!

IV. Címlap+Arc diáklap szépségverseny – meghosszabbított nevezési határidővel!

IV. Címlap+Arc diáklap szépségverseny – meghosszabbított nevezési határidővel!Magyarország legkreatívabb címlappal megjelent diákújságát keressük. A nyertes lap következő havi megjelenését a DUE ötvenezer forinttal támogatja! A nevezési határidő 2013. október 16.

Elkezdődött az év legnagyobb ifjúsági média fesztiválja!

Elkezdődött az év legnagyobb ifjúsági média fesztiválja!Exkluzív programok és beszélgetések, díjzápor és teszt döntők a belváros szívében, az Akvárium klubban. Elkezdődött a 26. Országos ifjúsági Sajtófesztivál, a program 18 óráig tart.

S.Takács Andrással tudsz kalandozni a Sajtófesztiválon!

S.Takács Andrással tudsz kalandozni a Sajtófesztiválon!Kalandokat keresel? Akkor hallgasd meg a DUE 26. Sajtófesztiválon a pódiumbeszélgetésen!

Hogyan lehet csatlakozni a Pénz7-hez?

Hogyan lehet csatlakozni a Pénz7-hez?A 2018/2019-es tanév rendjében meghirdetett pénzügyi és vállalkozói témahéten, vagyis a Pénz7 programban, immár ötödször vehetnek részt az iskolák. A témahetet állami, piaci és civil szervezetek is támogatják. Az előző tanévben a Pénz7-en közel 1.250 iskola 202 ezer diákja vett részt.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság