Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hétköznapi versenyhelyzetek

Hétköznapi versenyhelyzetekÉrdekel a gazdaság világa? Foglalkoztatnak a vállalatok közötti versenyhelyzetek? A 21. Sajtófesztivál Bevásárlókosár nevű workshopján képbe kerülhetsz.

Megvannak az idei Filmteszt nyertesei!

Megvannak az idei Filmteszt nyertesei!Kurdics Zoltán Gábor nyerte meg 2019-ben a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak játékot, és a fődíjat, egy iPhone XS-t. A második helyezett Sári László Krisztián lett, aki Ceglédről érkezett és dobogó 3.fokára Csortos CSaba László állhatott fel.

Önkéntesség és pénzügyek

Önkéntesség és pénzügyekAz önkéntesség nem áll távol a pénzügyektől sem! A Pénz7 előadói is önkéntesek és rengeteg hasznos dologról meséltek.

Versenykultúra élőben

Versenykultúra élőbenBevásárlókosár címmel tavaly december óta találkozhattok a DUE Tallózó versenykultúrával foglalkozó mellékletével, és hallgathatjátok a DUE Rádió műsorát. A tanév végére a sorozat is lezárult, azonban a Sajtófesztiválon még személyes élményeket is szerezhettek.

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat 2019-ben 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ezúttal az Akvárium Klubban.

Moziőrült egyetemista nyerte a Filmtesztet

Moziőrült egyetemista nyerte a FilmtesztetEgy igazi filmőrült nyerte a második Nagy Magyar Filmteszt döntőjét. A 20 éves Kurdics Zoltán Gábornak saját bevallása szerint is szenvedélye a mozi. Nemcsak nézi a filmeket, hanem rengeteget olvas róluk, sőt, kritikákat is ír egy portálra. Zoli 18 ezres mezőnyből lett a legjobb.

Közlekedési vetélkedőre fel!

Közlekedési vetélkedőre fel!Számos olyan pályázat, teszt áll rendelkezésére azoknak, akik próbára akarják tenni a tudásukat!

A Bűnmegelőzési Teszt egyik témája

A Bűnmegelőzési Teszt egyik témája Ebben a cikkben sok olyan fogalommal talákozhattok, ami a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.-ben is szerepel!

„Bitfaragó” diákok – országos programozási verseny a Pannon Egyetemen

„Bitfaragó” diákok – országos programozási verseny a Pannon EgyetemenA veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara folyamatos és szoros kapcsolatot ápol az ország középiskoláival, ezzel is elősegítve a műszaki és a természettudományos területek népszerűsítését.

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?Budapesten nem egyszerű tájékozódni, de nem szeretnénk, hogy bármiről is lemaradj ami a Sajtófesztiválon történik, ezért adunk egy kis segítséget!

Gőzerővel szervezzük az idei Médiatábort

Gőzerővel szervezzük az idei MédiatábortAz Év 10 legjobb napja, azaz a DUE 2019. évi nyári médiatábora július 12 és 21 között lesz Balatonszárszón. Már javában zajlanak az előkészületek, és fogynak a szabad helyek is a táborban.

Mit tegyen egy utas, ha megtörténik a baj?

Mit tegyen egy utas, ha megtörténik a baj?Nem csak a sofőr feladta az, hogy felkészült legyen és a krízishelyzeteket kezelje. Ez ugyan úgy igaz az utasra is.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság