Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!Még nem töltötted ki a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet? Akkor május 12-ig még van időd, adunk hozzá egy kis segítséget! Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Újrahasznosítás felsőfokon

Újrahasznosítás felsőfokonA megunt, megkarcolt korongoknak mi legyen a sorsa? Hasznosítsuk újra!

Berecz Péter a 2019-es év Sajtódíjasa!

Berecz Péter a 2019-es év Sajtódíjasa!Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2019 Ifjúsági Sajtódíjasa Berecz Péter.

Még ma versenyezhetnek a Médiaismereti teszt döntősei

Még ma versenyezhetnek a Médiaismereti teszt döntőseiAz ország legjobb médiásai vetélkednek jelenleg is a nagy diák Médiaismereti Teszt online döntőjében. Itt már csak a legjobb 12 versenyző méri össze tudását. Az, aki még nem regisztrált, és nem töltötte ki a tesztet, annak éjfélig van lehetősége.

Versenytársak II. – pályázati eredmény

Versenytársak II. – pályázati eredményA 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Kiderült, kik a legjobb médiatudorok!

Kiderült, kik a legjobb médiatudorok!A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kihirdettük, hogy a 3 online fordulóból álló Nagy Diák Médiaismereti Teszt fődíját ki vihette haza.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntését

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntésétIdén is rengeteg pályázat érkezett a DUE Médiahálózat által kiírt TDP illetve egyéb tematikus pályázataira. A héten a versenyzők megkapták az értesítés, ugyanakkor egészen május 12-ig várjuk vissza a tiszteletjegy igénylési szándékokat. Ne késlekedjetek!

Ne késlekedj! Május 5-ig töltheted ki a Bűnmegelőzési Tesztet!

Ne késlekedj! Május 5-ig töltheted ki a Bűnmegelőzési Tesztet!Simán eligazodsz a neten? Nem fogsz ki zavaró reklámokat, kamuoldalakat? Sőt, barátaidnak is segítesz, hogy biztonságosabban használják az internetet? Akkor teszteld a tudásod a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszten amit május 5-ig tölthetsz ki!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!Egy igazán fair play verseny keretében véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt- versenyben az erő kvíze, melyet a GVH szakmai partnerségével készített a DUE Médiahálózat.

Verseny mindenhol

Verseny mindenholMatek, töri, rajz, ének, és még sorolhatnám a tantárgyakat, melyekben rendszeresen tartanak versenyeket, de ha jobban belegondolunk, az élet más területén is találkozunk hasonló helyzetekkel. Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Szülőknek a Médiatáborról

Szülőknek a MédiatáborrólEzeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

Új képzések, versenyképes diplomák

Új képzések, versenyképes diplomákA Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság