Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Verseny az iskolapadban

Verseny az iskolapadbanA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra TesztVéget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt is a 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban tartott középdöntővel és döntővel. A Sajtófesztivállal egyidőben rendezett döntőn több százan drukkoltak a legjobb versenyzőknek. Részletek hamarosan!

Lezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulója

Lezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulójaLezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulója. E-mailon értesítjük, azokat akik részt vehetnek a középdöntő online fordulóba.

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi verseny

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi versenyA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Véget ért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt

Véget ért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt Lezárult az első Nagy Diák Médiaismereti Teszt döntője! A tanulmányi versenyben csak a legjobbak juthattak tovább, majd egy 24 kérdésből álló zárt online tesztet kellett kitölteniük. Az ünnepélyes díjátadó a 26. Országos Sajtófesztiválon volt. Részletek hamarosan!

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

 Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknak

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknakMi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Április 24-ig pályázhatsz fotóval, kollázzsal, illetve videóval, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be. A legjobb munkákat a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon díjazzuk.

Kiderült, kik a legjobb bűnmegelőző diákok

Kiderült, kik a legjobb bűnmegelőző diákok A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt végeredménye is kialakult 2019. május 19-én. A döntőben már két korosztályban mérkőztek meg a diákok. Hogy kik álltak a dobogóra, hamarosan kiderül frissülő cikkünkből!

A KRESZ-teszt is véget ért

A KRESZ-teszt is véget értEgy boldog robogó-tulajdonossal és egy reménybeli új jogsissal ért véget a harmadik Nagy Diák KRESZ-teszt 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a döntő, hamarosan megtudhatod frissülő cikkünkből!

Nem csak tanítják, csinálják is!

Nem csak tanítják, csinálják is! Idén is kihirdették az év Magyar Sajtófotó díjazottjait, és nem kis örömünkre két DUE-s is köztük van. Ladjánszki Máté II. helyezést ért el, Sóki Tamás képét a zsűri dicséretben részesítette.

Verseny, ahogy az újságíró látja

Verseny, ahogy az újságíró látjaPál Zsombor, a Forbes Magyarország szerkesztő-újságíróját is kérdezheted a DUE tudásponton a május 16-i Sajtófesztiválon a versenykultúráról.

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!A DUE és Nemzeti Magyar Filmalap partnerségével idén több mint 18 ezren töltötték ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kvízt. Nézd meg milyen volt a hangulat a döntőn!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság