Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közgyűlés 2019

Közgyűlés 2019Az idén 30 éves DUE Elnöksége ebben az évben is összehívja tagjait az éves rendes közgyűlésre. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 27. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.).

Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére költözik a Sajtófesztivál!

Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére költözik a Sajtófesztivál!Az Akváriumban csak menő programok vannak, ugye? Hát, idén a Sajtófesztivál is ott lesz! Május 28-án nagy csapat youtuberrel, színésszel, sportolóval, csodával és tesztdöntővel, na meg a pályázataink díjátadójával várunk , hogy egy élményekben és kalandokban gazdag napot töltsünk együtt.

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!Még nem töltötted ki a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet? Akkor május 12-ig még van időd, adunk hozzá egy kis segítséget! Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Újrahasznosítás felsőfokon

Újrahasznosítás felsőfokonA megunt, megkarcolt korongoknak mi legyen a sorsa? Hasznosítsuk újra!

Berecz Péter a 2019-es év Sajtódíjasa!

Berecz Péter a 2019-es év Sajtódíjasa!Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2019 Ifjúsági Sajtódíjasa Berecz Péter.

Még ma versenyezhetnek a Médiaismereti teszt döntősei

Még ma versenyezhetnek a Médiaismereti teszt döntőseiAz ország legjobb médiásai vetélkednek jelenleg is a nagy diák Médiaismereti Teszt online döntőjében. Itt már csak a legjobb 12 versenyző méri össze tudását. Az, aki még nem regisztrált, és nem töltötte ki a tesztet, annak éjfélig van lehetősége.

Versenytársak II. – pályázati eredmény

Versenytársak II. – pályázati eredményA 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Kiderült, kik a legjobb médiatudorok!

Kiderült, kik a legjobb médiatudorok!A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kihirdettük, hogy a 3 online fordulóból álló Nagy Diák Médiaismereti Teszt fődíját ki vihette haza.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntését

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntésétIdén is rengeteg pályázat érkezett a DUE Médiahálózat által kiírt TDP illetve egyéb tematikus pályázataira. A héten a versenyzők megkapták az értesítés, ugyanakkor egészen május 12-ig várjuk vissza a tiszteletjegy igénylési szándékokat. Ne késlekedjetek!

Ne késlekedj! Május 5-ig töltheted ki a Bűnmegelőzési Tesztet!

Ne késlekedj! Május 5-ig töltheted ki a Bűnmegelőzési Tesztet!Simán eligazodsz a neten? Nem fogsz ki zavaró reklámokat, kamuoldalakat? Sőt, barátaidnak is segítesz, hogy biztonságosabban használják az internetet? Akkor teszteld a tudásod a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszten amit május 5-ig tölthetsz ki!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!Egy igazán fair play verseny keretében véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt- versenyben az erő kvíze, melyet a GVH szakmai partnerségével készített a DUE Médiahálózat.

Verseny mindenhol

Verseny mindenholMatek, töri, rajz, ének, és még sorolhatnám a tantárgyakat, melyekben rendszeresen tartanak versenyeket, de ha jobban belegondolunk, az élet más területén is találkozunk hasonló helyzetekkel. Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság