Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tudós csajok pályázat – A kiválasztottak nagy napja

Tudós csajok pályázat – A kiválasztottak nagy napjaElérkezett a várva várt nap a Tudós csajok pályázatra jelentkező és kiválasztott diákok számára! Sokat izgultak a kis tudósok, de mára már nagy lelkesedéssel várják az első alkalmat.

Ingyenes filmvetítés és közönségtalálkozó

Ingyenes filmvetítés és közönségtalálkozóNézd meg velünk a Budapest Noir-t és beszélgess a főszereplőkkel. Bújj bele Te is a bűnügyi újságíró szerepébe, nézzük meg együtt milyen volt az oknyomozás a 30-as években, Budapesten.

KGB - Vaknyugat, az Átrium színházban

KGB - Vaknyugat, az Átrium színházban November 29-én ismét DUE KGB, ami ezúttal egy színházlátogatás lesz. Megismerhetitek az Átrium kulisszatitkait, Zsedényi Balázs (a Kultúrbrigád Kft ügyvezetője) vezetésével. Aki egyben arra invitálja a duésokat, hogy nézzék meg a Vaknyugat című előadást.

Budapest Noir már a mozikban!

Budapest Noir már a mozikban!2017. november 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült.

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!A Mecsekbe viszi el túrázni és pótszilveszterezni a DUE-sokat 2018. január 6-án, szombaton az egyesület négy természetjárója, Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth Tas Péter és Ott Zsuzsanna. Jelentkezz most!

24 óra, ami kettőnek tűnhet…

24 óra, ami kettőnek tűnhet…Vegyünk végig egy átlagos napot a 21. századi technofób világban, a közösségi média gyűrűjében, és egyből érteni fogjuk, hogy hova tűnik a szabadidőd, hogy miért nem tudsz elolvasni egy könyvet, miért késel mindig...

A női szépség

A női szépségEgy nő legyen mindig a topon, öltözzön csinosan, sminkeljen, ragyogjon, feleljen meg minden férfiaknak, egyszóval legyen szép. Ezt a meghatározást a média adagolja belénk nap, mint nap. Sokan, főleg művészek, próbálták felhívni a figyelmet a problémára.

Légy Te is felolvasó!

Légy Te is felolvasó!Önkéntes felolvasókat keres a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége. Hangoskönyvtáruk állományának bővítése céljából kellemes hangú, jól hangsúlyozó, szépen felolvasni tudó önkéntesek jelentkezését várják.

KOMMUNIKÁCIÓS VISELKEDÉSI FORMÁK A KÖZÖSSÉGI TÉRBEN - 17. Médianap Fehérgyarmaton

KOMMUNIKÁCIÓS VISELKEDÉSI FORMÁK A KÖZÖSSÉGI TÉRBEN - 17. Médianap FehérgyarmatonFacebook, Instagram, Twitter, Blogster, MySpace, Badoo, Flickr, Youtube, LinkedIn, … blogok, online magazinok… Mit, hogyan, miért? Szemlélődő vagy, netán aktív kommentelő, még inkább véleményvezér?

Bennünk van az X - a DUE-KGB látogatása az X-faktor próbáján

Bennünk van az X - a DUE-KGB látogatása az X-faktor próbájánElérkeztünk az ősz feléhez, de a DUE csapata továbbra sem pihen. 2017. október 21-én a Kulissza Gerilla Brigádnak lehetősége volt bepillantást nyerni az X-Faktor főpróbájába, ahol meglepő, izgalmas és megható pillanatok egyaránt vártak bennünket.

Tudós csajok pályázat - KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!

Tudós csajok pályázat - KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!A „Tudós csajok” pályázatra a jelentkezés lezárult! Bevalljuk őszintén, hogy nem számítottunk ennyi jelentkezőre! Felülmúltátok az elképzeléseinket és hálásan köszönjük Nektek, hogy szeretnétek részesei lenni ennek a nagyszerű, hasznos és mindenekfelett exkluzív tehetséggondozó projektnek.

Tudós csajok pályázat - A rákkutatás és ami mögötte van

Tudós csajok pályázat - A rákkutatás és ami mögötte vanDr. Orsós Zsuzsanna biológus, rákkutató, hazánk egyik nagy büszkesége is fog egy előadást tartani a projektben résztvevők számára. Külön öröm számunkra, hogy megannyi elfoglaltsága mellett fontosnak tartja, hogy a lányokra is szakítson időt és meséljen a kutatásairól, életpályájáról. Igazi példakép!

Első 1 2 3 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság