Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Híradó a kulisszák mögül

Híradó a kulisszák mögülRendhagyó programot szervezett Váry Gábor szakmai vezető, ugyanis Kruzslicz Dávid, a Beep TV csoportvezetője elhagyta a tábort vasárnap reggel, hogy a fővárosba utazzon és munkahelyi kötelezettségeinek tegyen eleget az RTL Klub Híradóban. Hogy mi is volt ez a program, a folytatásban kiderül.

Határfotókiállítás közelről

Határfotókiállítás közelről20 év. Ennyi telt el a határnyitás óta. Kedden este Szalay Zoltán, Táncsics- és Pulitzer Emlékdíjas fotóriporter érkezett táborunkba, hogy a húszéves apropó alkalmából rendezett, A Határnyitás 20 éve című kiállítást ismertesse saját képeivel és történeteivel.

Fotó minden áron

Fotó minden áronTüntetés, molotov-koktél és kődobálás, száguldó biciklisek, tomboló tömeg, harcias rendőrök. Ez csak néhány dolog, amivel egy fotósnak meg kell küzdeni a legjobb képekért. Smith János egy balszerencsés véletlen folytán van táborunkban, de ha már beköltözött hozzánk, fejeket is tágított.

Elvetemülten vetélkedtünk

Elvetemülten vetélkedtünkA DUE-táborokban hagyományos Érsok-Kruzslicz emlékvetélkedőn vehettek részt a táborlakók vasárnap este. A program két szervezője, Beke Dániel és Pál Zsombor nem hozott szégyent az alapítók nevére, s a várakozásoknak megfelelően őrültebbnél őrültebb feladatokat zúdítottak táborozókra!

Csúcsra törnek a vezetők

Csúcsra törnek a vezetőkA csúcsra szeretne jutni Herczeg Zsolt, táborvezető-helyettes és Turányi-Vadnay Szabolcs, szakmai vezető. A két jóbarát már régóta a ,,mászás” megszállotja, jópár csúcsot meghódítottak már közösen, most a táborban próbálkoznak.

A TV2 legnézettebb műsorát te készíted

A TV2 legnézettebb műsorát te készítedEz a felirat fogadta egy márciusi napon H. Tóth Hajnalkát munkahelyén. A Sünchannel csoportvezetője és Kruzslicz Dávid, a Beep TV első embere egy közös előadást rendeztek szerda este. Hogy miért kapta Hajni ezt a papírt, a folytatásból kiderül!

A szöveget élni kell hagyni!

A szöveget élni kell hagyni!Az idei DUE-tábor grafikus-tördelője Klebercz Kriszta tartott előadást a táborlakóknak vasárnap délelőtt a tipográfia alapjairól, a ma használt betűkészletekről, a szöveg helyes elrendezéséről, és ismertette a tördelés rövid munkafolyamatát is.

5W+H

5W+HEz a felirat már egyetlen DUE-táborozónak sem okozhat fejtörést, hiszen a többi között ezzel is megismerkedhedtünk a szombati Műfajelmélet előadáson. De mi a köze mindehhez az üvegfalnak és Velencének? A folytatásban kiderül!

Táborzárás

TáborzárásBezárja kaputi az idei Kommunikációs és Média Szaktábor. Búcsút veszünk a balatonfenyvesi táborhelyünktől és persze a régi és új barátoktól... Azért az utolsó nap is tartogat programokat.

Partra magyar!

Partra magyar!Egészen pontosan a Balatonpartra, Balatonfenyvesre, ahol pénteken elkezdődött a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktábora, ahonnan a Rádió7 és a promenad.hu két munkatársa, Blaskovics Dávid és Marton Sándor élőben jelentkezik minden nap.

Roma és roma között is van különbség

Roma és roma között is van különbség"Sokkal több közös van bennünk, mint azokban, akiket egy repülőtéren hoz össze a sors” – hangzott el a DUE-tábor Ütközések című első esti műsorában vasárnap este, melyet a CsoPont az antidiszkrimináció jegyében készített el.

Szakembert hívtunk

Szakembert hívtunkNem kell megijedni, nem egy elromlott eszköz okozott problémát a DUE-tábor lakóinak, hanem egy, a televíziózás világában jártas szakember érkezett hozzánk, hogy bevezessen minket a tévézés kulisszatitkaiba. Kedden délután H. Bíró László, a TV2 Babavilág című műsorának producere vedégeskedett nálunk

Első 1 2 3 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság