Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Csoportnevek

CsoportnevekDöntés született a csoportok nevét illetően. A csapatok saját maguk találták ki, miképp fémjelezzék őket a jövőben, majd ehhez Kiss Gábor és Bocz Márton, technikai munkatársak segítségével szignálokat gyártottak. Csoportnevek a folytatásban.

Neovetélkedő

NeovetélkedőÚjabb vetélkedőn vehettünk részt vasárnap este a táborban. A korábban Kruzslicz Dávid és Érsok Zoltán által szervezett program ezúttal lényegében afféle kreatív emlékműsor volt.

Csoportbeosztások

CsoportbeosztásokMegkezdődött a DUE 28. Országos Kommunikációs és Média Szaktábora. Ma délután megérkezett a mintegy 67 táborlakó. A balatonfenyvesi táborban egyből beindult az élet. Részletek és csoportbeosztások.

Lényeg az egyensúly

Lényeg az egyensúlyMozgás ereje címmel tartott ma délelőtt előadást a táborlakóknak Monspart Sarolta, a"sport nagyasszonya".

Indul a móka

Indul a mókaA csapatok máris belevetették magukat a munkába. Műfajelméleti előadás, első csoportfoglalkozások, névválasztás és 20 éves tábortalálkozó, focimeccs és vetélkedő. Az első nap percről percre.

HÍRes ember a táborban!

HÍRes ember a táborban!A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborának vendége lesz július 10-én Siklós András, a közszolgálati televízió Híradójának műsorvezetője, aki Pálffy Istvánt helyettesíti fél éves szabadsága idején. És hogy ki is Siklós, úgy szakmailag? Olvasd el a folytatásban!

A digitális tévé és a bulvár

A digitális tévé és a bulvárA nyári médiatábor nem csak a pihenésé, a Balaton partján megpróbálunk a fejekbe minél több tudást belezsúfolni, már amennyi a lángos mellé befér. A csoportmunka mellett fontosak az előadások, amelyekről többet is megtudhatsz alant.

A tábor tervezett programja

A tábor tervezett programjaA DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

Palira vettek

Palira vettekFergeteges élményben volt része azoknak a táborlakóknak, akik csütörtökön vacsora után részt vettek a Fele sem igaz vetélkedőn. A táborozók haláli nyugalommal tűrték, hogy a csoportvezetők aljas módon átverjék őket.

Örült rekord született

Örült rekord születettÚj rekord született kedd délután Balatonfenyvesen. Vajon hányan férnek el egy kétfős gyermekmedencében? Erre a kérdésre keresték a választ a szervezők, valamint a nézők. Az őrületes rekordról a folytatásban olvashatsz.

MInd a három

MInd a háromEzzel a gondolattal kezdte előadását Balázs Géza kedden délelőtt, melyet Sors Tamás távolmaradása miatt rendeztek meg ekkor. A gondolat lényegében végigkísérte az előadást. Géza rávilágított a tényre, hogy rengeteg helyen jelenik meg a három, mint mágikus szám, ahol meg nem, ott csinálunk.

A Mészáros Lázát úti derbi

A Mészáros Lázát úti derbiGyőzelmével hároméves átkot tört meg a táborlakók csapata. A csütörtöki sportnap egyik megkoronázásaképp került sor, a hagyományos Táborvezetők - Táborlakók futballmeccsre, mely akárcsak egy esztendeje fordulatos játékot és a rendes játékidő után (el) döntetlen állást hozott.

Első 1 2 3 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság