Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hogyan szerez információt az újságíró?

Hogyan szerez információt az újságíró?Hogyan szerez információt egy újságíró? – ez volt a témája a mai délutáni elõadásnak, amit Herczeg Zsolt, Varga G. Gábor és Kruzslicz Dávid tartott. Lencsés Zsófi tudósítása.

Start!-indul a jubileumi tábor!

Start!-indul a jubileumi tábor!Megkezdődött a DUE 25. Országos Ifjúsági Médiatábora Balatonalmádi-Káptalanfüreden. A tábornyitó és a fontosabb helyszíneket, illetve a csoportvezetőket bemutató "forgószínpad" után ki-ki kedvére választhatott magának csapatot. A végleges csoportlisták a folytatásban olvashatók!

DUE Karrierek

DUE KarrierekHárom új csoportvezető-helyettessel bővült a vezetőség csapata az idei DUE-táborban. Matisa Júlia a Presszó, Győri Hajnalka a BalaTanrádió és Pál Zsombor a Bulvárszivattyú csoportvezetőjének segítőjeként mutatkozik be ebben az évben.

A három testőr Almádiban

A három testőr AlmádibanHárom ember, akik nem egyformák, de egyformán szeretik egymást. Kecskés István, Turányi-Vadnay Szabolcs és Herczeg Zsolt barátsága nem tíz napra szól. Kecsó és TVSZ volt Zsolti és felesége esküvõi tanúja, de együtt voltak akkor is, amikor tragédiákat kellett feldolgozniuk.

A harmadik az első

A harmadik az elsőÚjításokat vezettek be a tábor szervezői az első "dolgos" napon megrendezett versenyben. Az ősduésok kíváncsian vártak, hogy lesz-e olyan feladat, amelyben használhatatlan tárgyat kell eladni. Az verseny megkezdése előtt táborvezetőségi tagokra lehetett licitálni.

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborban

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborbanÉrdekes előadást tartottak a vízirendőrök csütörtökön kettőtől. Először a főfeladataikról beszéltek, mint pédául a vízi mentés, az igazoltatás és rendfenntartás, télen pedig a hajók karbantartása, a jég felügyelése és a körzetben lévő rendőrőrsök segítése.

A nyugalom és profizmus tábora

A nyugalom és profizmus tábora"Tíz éve nem születtek olyan színvonalas produkciók, mint az idei táborban" - Kecskés István értékelte ezekkel a szavakkal a DUE huszonhatodik médiatáborát július 9-én Balatonfenyvesen.

Túl a műfajokon

Túl a műfajokonAz elmúlt évekkel ellentétben ezúttal nem egy előadótól, hanem a táborvezetőség több tagjától hallgathattuk meg a műfajelméleti előadást. Ez így változatosabb és izgalmasabb is volt.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2010. május 11-én 17 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a DUE-irodában. A pótközgyűlés időpontja: 2010. május 14. péntek, 18.00 óra, a DUE XVII. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja után.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége rendkívüli közgyűlést hív össze. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2010. július 13. 14.00 óra, DUE iroda (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

A Sajtófesztivál sztárvendége: Schell Judit!

A Sajtófesztivál sztárvendége: Schell Judit!A filmben mindent megadott volna azért, hogy végre gyermeket szülhessen, s már az is mindegy volt, hogy kitől, a valóságban viszont már húszévesen, harmadéves főiskolásként sikerült megoldania ezt a „feladatot”.

Ezer diákújságíró bulizott a DUE Sajtófesztiválján

Ezer diákújságíró bulizott a DUE SajtófesztiváljánEzer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban. A Sajtófeszt vendége volt többek között Gundel Takács Gábor, Szily Nóra, Sváby András-és még sokan mások! Kattints!

Első 1 2 3 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság