Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Facebook, iWiW vagy Twitter?

Facebook, iWiW vagy Twitter?A Civil Kommunikációs Akadémia 2010. január 20-i képzésén a közösségi oldalakról és a közösségépítés művészetéről Borek András, a nyílt forráskódú közösségépítés „atyja” tartott előadást.

Révbe ért a Kommunikációs Akadémia

Révbe ért a Kommunikációs AkadémiaTöbb tucat civil szervezet - köztük olyan nagyok, mint az Amnesty International - munkatársainak tartottak ingyenes kommunikációs tréninget a DUE Médiahálózat szakemberei 2010. április 23-25-én Szántódon.

Tréninggel folytatódik a Civil Kommunikációs Akadémia

Tréninggel folytatódik a Civil Kommunikációs AkadémiaHárom napos, ingyenes gyakorlati tréninget szervez a DUE civil szervezeteknek 2010. április 23-25-én Szántódon. A résztvevők 5-6 fős csoportokban sajátíthatják el az alapvető kommunikációs formákat.

Egerben tanácskozott a DUE

Egerben tanácskozott a DUEA Civil Kommunikációs Akadémia első előadássorozatának és egy sajtónyelvi konferenciának adott otthont Eger 2009. november 20-22. között az Eszterházy Károly Főiskola és a DUE Médiahálózat szervezésében.

Civileket a pályára!

Civileket a pályára!Civil szervezetek munkatársainak szervez ingyenes képzést a DUE. Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk? Hogyan „adjuk el” magunkat és az ügyünket?

Bőkezű volt a DUE-Mikulás

Bőkezű volt a DUE-MikulásMeghitt és családias hangulatban telt a 2005. évi DUE karácsony. Aki a tagok közül december 16-án ellátogatott a Buena Vista étterembe, nem mehetett haza ajándék nélkül, ugyanis a belépőket egy igazi piros ruhás télapó fogadta, szaloncukrot osztogatva.

Pincében és sapkában karácsonyoztunk

Pincében és sapkában karácsonyoztunkAktivistákat jutalmaztunk, pályázati díjakat adtunk át, megköszöntük támogatóink segítségét és felidéztük 2007 legjobb DUE-s pillanatait az egyesület december hetedikei karácsonyi ünnepségén. A budapesti Buena Vista étteremben több tucat DUE-s gyűlt össze, akiket saját Mikulásunk ajándékozott meg.

Tatuval és kígyóval karácsonyoztunk

Tatuval és kígyóval karácsonyoztunkCipőpertlit, a kígyót és Fürgét, a tatut is vendégül láttuk a DUE karácsonyi ünnepségén, amelyet 2009. december 18-án este rendeztünk meg a Fővárosi Állat- és Növénykert Barlangtermében. Az egyesület új tiszteletbeli tagja Kuti Sándor lett.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEKözgyűlést tartott 2007. október 11-én a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a szervezet budapesti irodájában. A napirendi pontokat Kecskés István elnök ismertette.

Sikeres közgyűlést tartottunk

Sikeres közgyűlést tartottunk Október 16-án 18 órai kezdettel tartotta meg éves rendes közgyűlését a DUE. Kecskés István megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2008. október 14-ére kitűzött közgyűlés pótközgyűlése

Továbbra is ott leszünk mindenhol

Továbbra is ott leszünk mindenholA DUE 2010. május 14-én pénteken a Millenáris Parkban tartotta meg évi rendes közgyűlését, amely a 2010. május 11-én 17 órára kitűzött közgyűlés határozatképtelensége miatt megismételt rendezvénye volt.

Jubileumi közgyűlés volt

Jubileumi közgyűlés volt2009. május 8-án 18 órai kezdettel tartotta éves rendes és tisztújító közgyűlését a DUE Budapesten, a Millenáris Fogadóban. Kecskés István elnök megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2009. május 5-re kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

Első 1 2 3 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság