Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Minőségi bulvárt nem könnyű csinálni!

Minőségi bulvárt nem könnyű csinálni!Kezeljétek helyén a bulvárt! Ez volt a legfőbb tanulsága H. Tóth Hajnalka, a Parti Képesek, és Varga G. Gábor, a pRiviéra csoportvezetőinek hétfő délelőtti előadásán, amely a "Bulvárújságírás, sztárdömping" címet viselte.

Kopjás Fanni a Tábor Embere

Kopjás Fanni a Tábor EmbereKopjás Fanni, a The Hangemberz tagja (képünkön) lett a Tábor embere 2007-ben a DUE XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában.

Ember-e még az újságíró?

Ember-e még az újságíró?"Ember-e még az újságíró?" címmel a sajtómunkások társadalmi megítéléséről és a szakma erkölcsi dilemmáiról tartott előadást a táborban Herczeg Zsolt.

Ez volt a visszatérések tábora

Ez volt a visszatérések táboraHatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen. Herczeg Zsolt tudósítása.

Megkezdődött a tábor

Megkezdődött a táborJó hangulatban és jó időben kezdődött meg a DUE XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktábora Balatonfenyvesen. Kecskés István táborvezető, a DUE elnöke megnyitójában ismertette a tábor rendjét, valamint bemutatta a tábor húsz fős, gyakorló újságírókból és médiaszakemberekből álló vezetőségét.

Elméleti tűzoltás

Elméleti tűzoltásBalatonboglárra látogatott a DUE-tábor javarésze hétfőn. Katasztrófavédelmi napunk keretében a település köztestületi tűzoltósága látta vendégül a forgatócsoporttal, riporterekkel és fotósokkal érkező csapatot.

Antikrónikával tarolt a The Hangemberz

Antikrónikával tarolt a The HangemberzAntikrónikával tarolt a The Hangemberz Általános derültségre antikrónikát készített csütörtökön a The Hangemberz névre hallgató újságíró és rádiós csoport.

Lezárult a jelentkezés a médiatáborba

Lezárult a jelentkezés a médiatáborbaLezárult a jelenetkezés a DUE idei Médiatáborába. Mind a szervezők, mind a résztvevők lelkesen készülődnek a július 8-án kezdődő eseményre. Hogy pontosan kik lesznek ott, megtalálod a folytatásban.

Az ember

Az ember Újból gazdára talált a Tábor embere kupa. A vándordíjat az előző évekhez hasonlóan egy esti gálaműsor keretében adta át Kopjás Fanni, az előző év tábor embere.

Szépek

Szépek Megválasztották a legszebbeket. Péntek este a tábor embere gála keretében átadták a 2008-as tábor szépe díjakat.

Retrotáborozók hétvégéje

Retrotáborozók hétvégéjeRádióműsort és emlékcédét készítettek, focimeccset szerveztek és vetélkedőt rendeztek tegnap táborunkban az 1988-as AKAI-tábor egykori lakói. A vetélkedőn a régi tábori csoportok a Fele sem igaz játék szabályai alapján játszottak.

A generációváltás és a vidámság tábora

A generációváltás és a vidámság tábora67 fiatal és 23 újságíró keveset aludt, sokat dolgozott, de eközben mindenki jól érezte magát és sok, színvonalas produktum született. Véget ért a DUE 2008-as, 28. Kommunikációs és Média Szaktábora Balatonfenyvesen. Beke Dániel nagyon részletes tudósítása.

Első 1 2 3 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság