Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása 2019

Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása 2019A DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható ajándékkártyák formájában.

Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

 Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!Idén is exkluzív helyszínen, a budapesti Akvárium Klubban rendezzük meg a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált! Az eary bird jegyeket szerezd be már most!

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?Kire bízzuk a megspórolt zsebpénzt? Hát a tesónkra tuti ne! Bemutatunk pár pénzkezelési ötletet.

Verseny az iskolapadban

Verseny az iskolapadbanA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra TesztVéget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt is a 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban tartott középdöntővel és döntővel. A Sajtófesztivállal egyidőben rendezett döntőn több százan drukkoltak a legjobb versenyzőknek. Részletek hamarosan!

Lezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulója

Lezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulójaLezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulója. E-mailon értesítjük, azokat akik részt vehetnek a középdöntő online fordulóba.

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi verseny

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi versenyA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Véget ért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt

Véget ért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt Lezárult az első Nagy Diák Médiaismereti Teszt döntője! A tanulmányi versenyben csak a legjobbak juthattak tovább, majd egy 24 kérdésből álló zárt online tesztet kellett kitölteniük. Az ünnepélyes díjátadó a 26. Országos Sajtófesztiválon volt. Részletek hamarosan!

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

 Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknak

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknakMi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Április 24-ig pályázhatsz fotóval, kollázzsal, illetve videóval, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be. A legjobb munkákat a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon díjazzuk.

Kiderült, kik a legjobb bűnmegelőző diákok

Kiderült, kik a legjobb bűnmegelőző diákok A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt végeredménye is kialakult 2019. május 19-én. A döntőben már két korosztályban mérkőztek meg a diákok. Hogy kik álltak a dobogóra, hamarosan kiderül frissülő cikkünkből!

A KRESZ-teszt is véget ért

A KRESZ-teszt is véget értEgy boldog robogó-tulajdonossal és egy reménybeli új jogsissal ért véget a harmadik Nagy Diák KRESZ-teszt 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a döntő, hamarosan megtudhatod frissülő cikkünkből!

Első 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság