Eseménynaptár

DUE Almanach

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

MISS ARIZONA - FILMAJÁNLÓ

MISS ARIZONA - FILMAJÁNLÓA kor két vezető európai színésze is feltűnik ebben a filmben: egyikük, Marcello Mastroianni pesti ittléte köré mára legendák szövődtek.

Aranyélet a TTK-n innen és túl - Tudós csajok beszámoló

Aranyélet a TTK-n innen és túl - Tudós csajok beszámolóErdősi Boglárka, a Tudós csajok csoport tagja beszámolójában osztja meg az olvasókkal élményeit, melyet az MTA TTK falai között szerzett. Bogi annyira otthon van a kémiában,hogy a kutatónő az előadást követően hangoztatta, hogy a későbbiekben a közös munkát is el tudja képzelni a tehetséges lánnyal.

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?Te mit választanál? Vidéken maradni, a városodhoz szólni, egy kisebb, családias közösségbe tartozni és biztos munkahelyen dolgozni? Vagy inkább a szerencsére mernéd bízni a sorsod, hogy aztán bekerülhess egy országos rádió, TV, vagy újság stábjába, és megvalósítsd az álmaidat?

Töltsd ki a Nagy Magyar Filmtesztet, és nyerj egy vadiúj iPhone-t!

Töltsd ki a Nagy Magyar Filmtesztet, és nyerj egy vadiúj iPhone-t!Szereted a filmeket és a magyar filmekről úgy gondolod, hogy mindent tudsz? Majd meglátjuk! Tedd próbára magad és nyerd meg a FŐDÍJAT, egy vadiúj iPhone-t!

Netbiztos pályázat diákoknak

Netbiztos pályázat diákoknakA DUE ismét egy érdekes témájú pályázati lehetőséget hirdet a 12-22 év közötti fiatalok számára. Szeretsz videókat készíteni? Kreatív vagy és örömmel lennél egy tablet hűséges tulajdonosa, vagy egy új okostelefonra vágysz? Szállj versenybe és PÁLYÁZZ!

KGB - Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányról

KGB - Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányrólNE DŐLJ BE! programunk keretében ajánljuk figyelmetekbe az ENGEDJ BE! történetét. Az iskolai bántalmazással és tinédzsermagánnyal sokkoló sztorit Magács László teátruma, a Trip dolgozta fel.

SZÜRKE SENKIK - Filmajánló

SZÜRKE SENKIK - FilmajánlóA filmet egy az első világháborúról vezetett blog, a Nagy Háború blog egyik bejegyzése inspirálta, a bejegyzés a háborúban fontos szerepet kapó postagalambokról, azok védelméről szólt.

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!A Mecsekbe viszi el túrázni és pótszilveszterezni a DUE-sokat 2018. január 6-án, szombaton az egyesület négy természetjárója, Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth Tas Péter és Ott Zsuzsanna. Jelentkezz most!

Tudósítás a "Tudós csajok" tudósításairól

Tudósítás a Jakab Eszter a "Tudós csajok" projekt egyik lelkes résztvevője elárulja nekünk, hogy Gózon Ákos az Élet és Tudomány tudományos ismeretterjesztő hetilap főszerkesztője, milyen alapvető fontosságra hívta fel a figyelmet, ami segít a tökéletes cikk megírásában a diákoknak. Tudós csajok ismét bevetésen!

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeit

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeitAz ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett A mobil várhat! pályázatunkra sok-sok pályázat érkezett. Emellett közel kétezer fotót töltöttek fel a pályázatban résztvevők a közösségi oldalunkra.

Utazás a Föld középpontja felé-Látogatás a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumba

Utazás a Föld középpontja felé-Látogatás a Kövesligethy Radó Szeizmológiai ObszervatóriumbaKalas Noémi, a Tudós csajok csoport tagja elsőként kerülhetett be a DUE Tallózóba, hiszen egy nagyszerű élménybeszámolót írt a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumban eltöltött élmény alapú helyszínlátogatásról. A decemberi DUE Tallózóban olvasható a cikk, amire méltán büszke Noémi!

A DUE 2017 Kaczián-díjasa Kiss Gábor "Kiscé" lett

A DUE 2017 Kaczián-díjasa Kiss Gábor Annak idején 22 évvel ezelőtt szőke, hosszú hajával robbant be a köztudatba. Persze nemcsak a táborok szerelmi életére, hanem a szakmaiságára is nagyon jó hatással volt.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 138 139 140 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság