Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Véget ért a 38 Médiatábor is

Véget ért a 38 Médiatábor isRengeteg boldog táborozóval, sok-sok csoporttal, csodálatos produktumokkal, tartalmas és szórakoztató programokkal telt, de július 15-én véget is ért a DUE Médiahálózat 38. Médiatábora Balatonszárszón a Lepkeházban.

Pénzügyes nap a Médiatáborban

Pénzügyes nap a MédiatáborbanA Pénzügyminisztérium munkatársai látogattak el a DUE Médiatáborába július 11-én, szerdán. A táborozók egy interaktív előadást követően egy 50 kérdéses tesztben mérhették fel pénzügyi ismereteiket, majd a minisztérium szakemberei segítségével készíthették el képzeletbeli családjuk pénzügyi tervét.

Fő a biztonság

Fő a biztonságA DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság több éve működik együtt, hogy segítse biztonságosabbá tenni a diákok mindennapjait. A DUE Tallózó rovata és a DUE Rádió műsora mellett a nyári Médiatáborban a balesetvédelem gyakorlatát sajátíthatták el a diákmédiások.

Elkészültek az első tábori médiatermékek

Elkészültek az első tábori médiatermékekA munkához továbbra is ideális az időjárás, a meleg nem csábítja a táborozókat a Balaton-partra. Reggel már a táborozók készítette RÉM-re ébredtünk, a csoportok gőzerővel dolgoznak, a napot zajos és vicces vetélkedő zárta. Médiatábor, 3. nap.

Hírók, Kattantak és egyéb médiaszereplők

Hírók, Kattantak és egyéb médiaszereplőkKattantak és Hírók dolgoznak a DUE 38. Médiatáborában és vasárnap reggel kilenc órakor már két csoportszignál már elkészült a hétből – tudta meg a mediatabor.hu.

Sikeresen mutatkozott be az új kreatív központ

Sikeresen mutatkozott be az új kreatív központMinden oldalról pozitív visszajelzéseket kapott a nyílt napot követően a Millenáris Startup Campus, az első beköltözőkkel hamarosan szerződést is köthetnek. A régió legnagyobb kreatív- és startup-központja, a Millenáris Startup Campus (MSC) július 9-én kezdi meg tesztüzemét.

Elstartolt a DUE médiatábora

Elstartolt a DUE médiatáboraKegyeibe fogadta az időjárás a DUE Médiahálózat XXXVIII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborának első 24 óráját: „az év legjobb tíz napja” napsütéses időben kezdődött el, az eső csak késő éjszaka köszönt be Balatonszárszóra.

Elindult a Médiatábor hivatalos honlapja

Elindult a Médiatábor hivatalos honlapjaMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. A tábor honlapja: mediatabor.hu!

9 + 1 tipp a balesetmentes nyaraláshoz

9 + 1 tipp a balesetmentes nyaraláshozA meleg, a kiránduló- és a strandszezon elérkeztével nem árt, ha tisztázunk néhány fontos szabályt a biztonságos kikapcsolódás érdekében.

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési TesztÓriási sikerrel lezárult a Ne dőlj be - Nagy Diák Bűnmegelőzési teszt. Ebben a tematikában első alkalommal hirdettünk edukatív játékot, az első forduló tapasztalatai alapján igen szép sikerrel.

Diákmunka: Hogy, mikor, milyet?

Diákmunka: Hogy, mikor, milyet?A következőkben a diákmunkával kapcsolatos praktikus tudnivalókat futjuk át, mire kell odafigyelni mindenképpen egy szerződés aláírásakor, milyen formában érdemes beadni az önéletrajzunkat, milyen jogaink, és kötelességeink vannak.

Díjaztuk a Netbiztosokat

Díjaztuk a NetbiztosokatA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 153 154 155 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság