Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Rókusfalvy Pál is velünk lesz a Sajtófesztiválon!

Rókusfalvy Pál is velünk lesz a Sajtófesztiválon!a DUE 26. Országos ifjúsági Sajtófesztiválján ismét kiváló pódium beszélgetésekre számíthattok, ismerjétek meg Rókusfalvy Pált!

Végetért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt

Végetért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt Lezárult az első Nagy Diák Médiaismereti Teszt Döntője! A versenybe csak a legjobbak juthattak tovább majd egy 24 kérdésből álló zárt online tesztet kellett kitölteniük.Ünnepélyes díjátadó a 26. Országos Sajtófesztiválon lesz.

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulója

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulójaAz első, online fordulóban több mint 11 000 lelkes fiatal vállalkozott a játékos, edukatív pénzügyi teszt kitöltésére. Idén első alkalommal indította útjára a DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztériummal és a Pénziránytű Alapítvánnyal karöltve a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet.

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt elődöntője!

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt elődöntője!A Nagy Diák Versenykultúra Teszt első, online megmérettetése 2019. május 15-én lezárult. Az első fordulóban közel 8 000 résztvevő töltötte ki a 24 kérdéses online tesztet. A verseny második fordulóját, valamint a döntőt a DUE 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében, az Akvárium Klubban.

Alakul a Sajtófesztivál programja

Alakul a Sajtófesztivál programjaEgyre bővül az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programkavalkádja. Az eseménynek a főváros szívében található Akvárium Klub ad otthont. Közismert Vendégekkel, médiaszemélyiségekkel, színészekkel és sportolókkal, valamint díjátadókkal, a népszerű tesztjeink döntőivel, és rengeteg meglepetéssel.

Közgyűlés 2019

Közgyűlés 2019Az idén 30 éves DUE Elnöksége ebben az évben is összehívja tagjait az éves rendes közgyűlésre. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 27. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.).

Hogyan lehet csatlakozni a Pénz7-hez?

Hogyan lehet csatlakozni a Pénz7-hez?A 2018/2019-es tanév rendjében meghirdetett pénzügyi és vállalkozói témahéten, vagyis a Pénz7 programban, immár ötödször vehetnek részt az iskolák. A témahetet állami, piaci és civil szervezetek is támogatják. Az előző tanévben a Pénz7-en közel 1.250 iskola 202 ezer diákja vett részt.

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!A DUE és Nemzeti Magyar Filmalap partnerségével idén több mint 18 ezren töltötték ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kvízt. Nézd meg milyen volt a hangulat a döntőn!

Mi is az a Pénz7?

Mi is az a Pénz7?Magyarország 2015-ben csatlakozott az Európa szerte közel 30 országban egy időben zajló European Money Week kezdeményezéshez. A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra.

Teszthosszabbítás: Május 15-ig él a Versenykultúra teszt

Teszthosszabbítás: Május 15-ig él a Versenykultúra tesztHa tetszettek a DUE Médiahálózat eddigi játékos tesztjei, vagy ha még nem próbálkoztál kitöltéssel, akkor itt a lehetőség! Május 15-én éjfélig még kipróbálhatod a Nagy Diák Versenykultúra tesztet. A legjobb 1.000 kitöltő meghívást kap a középdöntőbe.

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra TesztAz életünk fontos része a verseny! Szállj Te is ringbe, és tedd próbára magad a Nagy Diák Versenykultúra teszten. A tét nem kicsi: egy Samsung Galaxy S9 mobil.

„Azt csak neki küldtem”. De van screenshot!

„Azt csak neki küldtem”. De van screenshot!Biztos mindenki járt már, úgy, hogy egy másnak írt üzenetet visszalátott egy másik cimborájától. Ez a fránya screenshot….

Első Előző 1 2 3 4 5 6 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság