Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Pénzügyes Helpdesk: Bankkártya

Pénzügyes Helpdesk: BankkártyaA bakkártya a felnőttek játékszere? Ugyan, dehogy! Ez az egyik legjobb és biztonságosabb módja, hogy kezelni tudd a pénzed!

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?Kire bízzuk a megspórolt zsebpénzt? Hát a tesónkra tuti ne! Bemutatunk pár pénzkezelési ötletet.

Hogyan tanulj fizikát a neten?

Hogyan tanulj fizikát a neten?„Nem értem, mit is veszünk órán, mit írjak le a füzetembe?” A diákok többségében fizikaórán ezek a kérdések sokszor megfogalmazódnak. A fizika szó hallatán görcsbe rándul a gyomruk, ráadásul jogosan. Nem a legegyszerűbb tantárgy, de segítünk, hogy tanulhatóbb legyen.

Mi is az a THM?

Mi is az a THM?Sokan nem tudják, de mégis fontos ez a mozaikszó!

Fintelligence Központ nyílt Pécsett

Fintelligence Központ nyílt PécsettÚjabb Fintelligence Pénzügyi Oktatási Centrum nyílt november 8-án, ezúttal a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Karácsonyozz velünk!

Karácsonyozz velünk!Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosság

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosságA látni és látszódni kampány fókuszában a a közös és felelősségteljes közlekedés áll,melynek lényege: minden apró részletre való odafigyelés.

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?Ennek van egy szentháromsága: Folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet. Rendszeresen el kell vinni ellenőriztetni. És a végén pedig: folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet.

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?Rövidlátás (myopia) esetén a közeli tárgyak jól láthatók, a távoli dolgok, alakok körvonalai azonban elmosódottak, homályosak. De van megoldás!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!A rossz látásnak egyértelmű jele, ha sokat hunyorogsz, vagy úgy érzed, elmosódnak a dolgok a távolban. A gyakori fejfájás szintén utalhat szemproblémára.

A vezetés első lépése a jó látás

A vezetés első lépése a jó látásMagyar optikusok ajánlásával a rossz látás nem csupán annyit jelent, hogy nehezen olvassuk el a táblára írt szavakat, vagy nem ismerjük fel a barátainkat távolról: Sokszor baleset okozója is a megfelelő szemüveg hiánya.

Megrázó valóság

Megrázó valóságVan Szolnokon egy különleges lánycsoport, akik 2016-ban hatalmas feltűnést Keltettek a tv2 „kismenők” című műsorában. A 22 tehetséges tizenéves lány azóta sem Pihen, műsoraik pedig fontos tartalmat hordoznak.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 173 174 175 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság