Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nyerj laptopot vagy más profi okoseszközt!

Nyerj laptopot vagy más profi okoseszközt!Csak 20 eldöntendő kérdés, hogy ne dőlj be! Már több mint hatezren kitöltötték a Nagy Diák Bűnmegelőző Tesztet, amelyen azokra a kérdésekre is választ kapsz, hogy mit jelent a rohamivás? Mi a cyberbullying? Mit tegyél, ha zaklatnak?

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni.

NETbiztos pályázat - készíts nekünk videót március 31-ig!

NETbiztos pályázat - készíts nekünk videót március 31-ig!A TELENOR és a DUE 12-22 év közötti diákokat érintő pályázatán a videókészítésé a főszerep. Nem kell, hogy profi légy, számunkra egy dolog számít, méghozzá a témák hiteles feldolgozása. Az 1. kategória az internetes zaklatás, a 2. pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

A Végtelenbe és Tovább...Tudós csajok beszámoló

A Végtelenbe és Tovább...Tudós csajok beszámolóJobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Tudós csajok fantasztikus élmény alapú helyszínlátogatásáról szóló beszámoló megírása, mint Csuzda Annához. Az ifjú hölgy a téma mindentudója és az MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetben tett látogatásunkról mesél egy kicsit.

NE DŐLJ BE! - Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

NE DŐLJ BE! - Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési TesztCyberbullying, happy slapping, dizájner drogok – ezek a legújabb veszélyek, de emellett ugyanúgy jelen vannak a lopások, verekedések, erőszakos cselekmények a fiatalok körében is. A diákok szereplői lehetnek akár elkövetőként, akár áldozatként ezeknek a bűneseteknek.

Kresz-gyakorlásért robogó vagy ingyen jogosítvány

Kresz-gyakorlásért robogó vagy ingyen jogosítványCsaknem hatvanezer tanuló járhat jól azzal, hogy 2018. július 1-jétől 25 ezer forintig visszatéríti a húszévesnél fiatalabbaknak a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját az állam.

NETbiztosnak érzed magad?

NETbiztosnak érzed magad? Hallottál már a Telenor és a DUE közös pályázatáról? Két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Legyél NETbiztos! Hívd fel a figyelmet egy általad készített videóban az internetes zaklatás veszélyeire és a személyes adatok védelmére az interneten.

38. Médiatábor - 29.000 forint kedvezmény

38. Médiatábor - 29.000 forint kedvezményMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

17 ezren vettek részt a Nagy Magyar Filmteszten - MEGVAN A GYŐZTES!

17 ezren vettek részt a Nagy Magyar Filmteszten - MEGVAN A GYŐZTES!A DUE Médiahálózat a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával és szakmai együttműködésével szervezte meg a Nagy Magyar Filmtesztet, amely elérkezett az országos versenyt lezáró döntőhöz. 2018. február 28-án a döntőbe jutott legjobb 24 versenyző mérte össze filmes tudását a budapesti Akvárium Klubban.

Rekordot döntött a filmteszt

Rekordot döntött a filmtesztA DUE Médiahálózat és a Magyar Nemzeti Filmalap közös szervezésében 2018. február 28-án rendezték meg a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak című verseny középdöntőjét és döntőjét a budapesti Akvárium klubban.

„A KÉP-MUTOGATÓ” - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„A KÉP-MUTOGATÓ” - PÁLYÁZATI FELHÍVÁSEngedd el a fantáziád és mutasd meg kreativitásodat! A kisfilmeddel napi jegyet nyerhetsz a VOLT Fesztiválra. Ha szereted az irodalmat, a szabad verset és a kreativitást, ez a pályázat biztos Neked szól.

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínét

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínétA DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját 25. alkalommal rendezzük meg 2018. május 11-én. A rendezvény helyszínéül idén a TESLA Budapest szolgál, amelyet az Elektrotechnikai Múzeumban alakítottak ki.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 145 146 147 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság