Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE-KGB: X-faktor stúdiólátogatás

DUE-KGB: X-faktor stúdiólátogatásEgyütt keressük meg az X-et! A DUE KGB decemberben az X-faktor stúdiójába merészkedik be! A részvétel jelentkezéshez kötött a férőhelyek korlátozottak.

Vékony a határ

Vékony a határAz az érzésed, hogy ha csak kikapcsolod a telefonodat, akkor megoldod a helyzeted. Hát nem, ugyanis sokszor más trükkökhöz is.

Hogyan rázzam le zaklatót?

Hogyan rázzam le zaklatót?Mindig határozottan nemet kell mondani. Letiltani, jelenteni, újra és újra. Ezt tette Nagy Enikő is.

"Jobban fáj, mint a fizikai fájdalom"

Napjaink leggyakoribb bántalmazási formája, majdnem mindenki találkozott vele, jobban fáj mint a fizikai fájdalom. Tehát mi ez?

Ki is az a zaklató?

Ki is az a zaklató?Nem tudod általában leírni a személyazonosságát, ugyanakkor, vannak olyan visszatérő jelenségek, amiből tudsz következtetni arra, hogy nem azzal beszélgetsz, aki valójában.

Kérj segítséget, mert nem ciki

Kérj segítséget, mert nem cikiTöbb felület is melegágya lehet egy online zaklatásnak. Nem csak a Facebook az első számú ilyen oldal, hanem az Instagram is.

Lehetsz te is megfigyelő

Lehetsz te is megfigyelőKovács Dorottya szerint óriási felelőssége van a megfigyelőknek is abban, hogy valakit tudnak-e tartósan zaklatni, vagy sem. Megfigyelő az, aki nem a zaklató vagy a sértett, de látja vagy tud a zaklatásról. A rendőr főhadnagy hozott egy személyes példát, ami az ő gimnazista éveiben történt.

Online csoportok és „bölcsességeik”

Online csoportok és „bölcsességeik” Alapvetően az internet egyik csodája az, hogy többen egyszerre eltérő időben és helyen tudjatok beszélgetni. A csoportos eszmecseréből népszerű csoportok lesznek, majd érkeznek a jó tanácsok…

Erőszak, erőszakot szül..

Erőszak, erőszakot szül..A különféle videójátékokban ahol ölnek, puffan, robban aláírható, hogy a fikciók szerepelnek. Általában ez el is szokott a játékosok agyáig jutni. Ugyanakkor a legtöbb erőszakos cselekedet mégsem ezekhez kapcsolható, sokkal inkább egy közös chatszobai beszélgetéssel..

Ki van a monitor mögött?

Ki van a monitor mögött?A legnehezebb erre a kérdésre válaszolni, hiszen senki sem tudja, hogy ezt most a szomszéd srác írta vagy, 3 földrészről odébb.

Klónoldalak

KlónoldalakNem mindegy, a gazdaság.hu vagy a gazdaság.blogszpotbigyo.hu, ugyanis ezek az oldalak nem csinálnak mást, minthogy másolják az eredetit. Na vajon miért? A te adataidért.

„Azt csak neki küldtem”. De van screenshot!

„Azt csak neki küldtem”. De van screenshot!Biztos mindenki járt már, úgy, hogy egy másnak írt üzenetet visszalátott egy másik cimborájától. Ez a fránya screenshot….

Első Előző 1 2 3 4 5 6 159 160 161 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság