Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Te láttad mit rejtett a Tudományok Tárháza?

Te láttad mit rejtett a Tudományok Tárháza?Tudományt, kutatást, játékot, érdekességet, sok-sok kérdést-választ, mosolyt, pupillatágító tényeket-kutatási eredményeket, wow! típusú kémiai kísérleteket és tömeges érdeklődőket. Egy hihetetlenül eseménydús nap, egy eszméletlen jó fesztivál, rekord számú látogatóhad!

Több mint kétezren ünnepeltünk a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Több mint kétezren ünnepeltünk a 25. jubileumi sajtófesztiválonÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 25. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. nyertesei

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. nyerteseiA DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2018. május 11-én tartottuk a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

2018 Ifjúsági sajtódíjasa Bihari Bernadett Luca lett

2018 Ifjúsági sajtódíjasa Bihari Bernadett Luca lett2018-ban Bihari Bernadett Luca (a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának ötödéves jogász hallgatója, illetve a kar hivatalos hallgatói lapjának, a Vadlaw magazin főszerkesztője) lett az Ifjúsági Sajtódíjasa!

DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

DUE Rádió jutalomsorsolásának nyerteseiA DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2018. május 11-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Díjaztuk a Netbiztosokat

Díjaztuk a NetbiztosokatA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

Megvannak az év mentorai

Megvannak az év mentoraiA DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán nem csak a tehetséges diákokat, de az őket segítő pedagógusokat is jutalmaztuk. 2018 mentorai: Ollerinyi Tamás és Panulin Szabolcs.

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési TesztÓriási sikerrel lezárult a Ne dőlj be - Nagy Diák Bűnmegelőzési teszt. Ebben a tematikában első alkalommal hirdettünk edukatív játékot, az első forduló tapasztalatai alapján igen szép sikerrel.

Ugye Ti is hallgatjátok Aranyt? - MMA

Ugye Ti is hallgatjátok Aranyt? - MMAAz MMA Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából nagyszabású projektet indított, amelynek célja, hogy jelentős művei ingyenesen, mindenki számára elérhetők legyenek az interneten hangzóanyag formájában.

30 százalékkal nőtt a KRESZtesztelők száma

30 százalékkal nőtt a KRESZtesztelők számaMegvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt bajnokai. Ebben a tematikában másodszor hirdettünk edukatív játékot a Generali a Biztonságért Alapítvánnyal.

Csak hallgasd Aranyt és utazz az időben

Csak hallgasd Aranyt és utazz az időbenA Magyar Művészeti Akadémia, Hallgatni Aranyt! elnevezésű projektjének keretében neves költőnk, Arany János 130 költeményének és 70 levelének hangzóanyaga kerül fel a program internetes oldalára.

Szarvas József színész is ott volt a sajtófesztiválon

Szarvas József színész is ott volt a sajtófesztiválonA Családok éve pódiumon Szakál Borostyán beszélgetett Szarvas József Jászai Mari-díjas színésszel, akivel a család és a színház kapcsolatát járták körül.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 151 152 153 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság