Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tudós csajok pályázat – Velünk kipróbálhatod magad időjárás-jelentőként

Tudós csajok pályázat – Velünk kipróbálhatod magad időjárás-jelentőkéntAz Országos Meteorológiai Szolgálat jóvoltából a programban részt vevő „Tudós csajok” betekintést nyerhetnek majd a legfontosabb és legérdekesebb tevékenységi területekbe, mint pl.: időjárás-előrejelzés, veszélyjelzés, repülésmeteorológia, éghajlat-kutatás.

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyertese

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyerteseAz "Önkénteskedni menő!" fotópályázat nyerteseit a Székesfehérvárott megrendezett 16. Médiatalálkozón hirdette ki a zsűri elnöke, Kecskeméti Dávid fotográfus.

Itt a tagsághosszabbítás, légy résen!

Itt a tagsághosszabbítás, légy résen!Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, addig kell a tagságot megújítani és a sajtóigazolvány érvényességét meghosszabbítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Tudós csajok! Pályázat!

Tudós csajok! Pályázat!Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot "Tudós csajok" címmel. Pályázni, jelentkezni október 20-ig lehet az exkluzív programra, mely novemberben indul.

Klikk-Csatt-KÉP!

Klikk-Csatt-KÉP!Vajon állíthatjuk azt, hogy ha Bözsi néni beült volna a foglalkozásra, akkor többet tudna a fotózásról? Meg vagyok róla bizonyosodva, hogy IGEN!!! Szombaton a Táska Rádió és a DUE médianapján Kecskeméti Dávid fotográfus tartott workshopot.

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓ

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓHajnali 5 órakor megszólalt az ébresztő a telefonomon. Megint Presser Gábor, ahogy mindig, most azonban egy DUE-feelinggel teli nap miatt ébresztett fel. Az egyik dués ismerősömmel együtt indultunk el reggel Székesfehérvár felé vonattal, és már reggel fél 9-kor oda is értünk.

Több vagy, ha adsz! - 72 óra kompromisszumok nélkül

Több vagy, ha adsz! - 72 óra kompromisszumok nélkül„Aki másokat felüdít maga is felüdül.” Október 13. és 15. között megint fiatalok ezreit mozgatta meg az evangélikus, református és katolikus összefogással szervezett önkéntes akciósorozat. Darvas Márton, a program főkoordinátora mesélt róla.

Média a Tehetségekért Díj

Média a Tehetségekért DíjA Média a Tehetségekért Díj arra ösztönözni az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal tehetségekkel, a sikeres fiatalokkal (sportolók, művészek, tudósok), képzési és felkészülési hátterükkel, pályaválasztásukkal, lehetőségeikkel és eredményességükkel.

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.

Tudós csajok pályázat - Nálunk minden arany, ami fénylik!

Tudós csajok pályázat - Nálunk minden arany, ami fénylik!Tudós csajok készenlétbe, hamarosan a hírhedt vegyész kezeibe adunk benneteket! :) Ha tudomány, kémia, akkor nálunk az első számú név Deák Andrea - MTA TTK Szerves Kémiai Intézet, “Lendület” Szupramolekuláris Kémiai Kutatócsoport. A legjobbaktól tanulni a legjobb dolog! JELENTKEZZ PÁLYÁZATUNKRA!

Tudós csajok pályázat - Exkluzív helyszínlátogatás a Szeizmológiai Obszervatóriumba

Tudós csajok pályázat - Exkluzív helyszínlátogatás a Szeizmológiai ObszervatóriumbaDr. Kiszely Márta szeizmológus fogja a „Tudós csajok” programban résztvevőket körbevezetni a Sas-hegy gyomrában található szeizmológiai állomáson. Számtalan kérdésre tudni akarod a választ a földrengéssel kapcsolatban? A legjobb tanítót biztosítjuk számodra! JELENTKEZZ PÁLYÁZATUNKRA!

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓ

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓA hagyományos őszi médiatalálkozónkon megtudhatod, hogy miért lehet örömforrás az önkénteskedés. Megmutatjuk, hogyan kalandozhatsz külföldön az önkéntesek világában, új kultúrák, új közösségek és új nyelvek megismerésében.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 134 135 136 Utolsó

http://ad.adverticum.net/C/4811604/4811598/481160300?

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság