Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

13. DUE Médiatalálkozó az Iskolában

Idén új helyen, a budapesti Iskolában vár téged a DUE a minden évben megtartott őszi Médiatalálkozójával. Október 19-én ismét lesz Címlap+Arc verseny!

A hagyományokhoz híven a DUE most ősszel is Médiatalálkozót szervez az ifjú diákmédiásoknak. Több szempontból is egyedülálló lesz az október 19-i rendezvény, melyre 9.00-tól várunk mindenkit szeretettel. 9.30-kor Kruzslicz Dávid és Rábai Balázs beszélgetése kezdődik A híradó és ami mögötte van címmel.

Amellett, hogy számos jól ismert előadóval találkozhatsz, betekintést nyerhetsz a közösségi és a crossmédia világába, megismerkedhetsz az interaktív kritikával, és még hagyományőrző csoportfoglalkozáson is részt vehetsz a 2013-as DUE-tábor csoportvezetőivel. A workshop a kulturális értékek megőrzésére fókuszál. A résztvevők annak járhatnak utána, hogy milyen módon lehet a témát érdekesen és színesen feldolgozni diákmédiumokban. A helyszín ezúttal a budapesti Iskola nevű közösségi tér.

Azért is érdemes ott lenned, hiszen 2010 után 2013-ban ismét megrendezzük a diáklapok címlapszépségversenyét. Az ország legszebb és legötletesebb diákcímlapjait keressük. A zsűri elnöke Réz András lesz.

A Médiatalálkozó ad helyet és alkalmat arra is, hogy a nyár óta egymást nem látó zánkai csoporttagok ismét találkozzanak. Az Iskolában rendhagyó tábortalálkozót is tartunk. Érdemes tehát eljönnöd és drukkolni!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd a due@due.hu e-mail címen!

 

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság