Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Utolsó nap a táborban

Elérkezett a 2013-as nyári médiatábor utolsó napja. Este a szakmai díjak átadása után a táborlakók megünnepelték az elmúlt napok sikereit és az együtt töltött időt.


Az idei DUE-tábor sok-sok érdekességet, kihívást, sikert és örömöt tartogatott a résztvevők számára. Voltak, akik ismerősként üdvözölték egymást, de szép számmal akadtak olyanok is, akiknek ez volt az első médiatáboruk. Egy biztos: szombatra bebizonyosodott, hogy diákmédiásaink remek csapatot alkotnak, hiszen számos értékes és színvonalas alkotást hoztak létre együtt a Zánkán eltöltött másfél hét során.

Egész nap nagy volt a nyüzsgés a tábor területén, mindenki még az aznapi feladatára és persze az esti bulira készült. Reggel nagy várakozás után megjelent a RetRovat második partilapja, melyet a korábbiaktól eltérően gazdagon illusztráltak, elvégre egy minőségi divatmagazinról van szó. A csapatok délután sort kerítettek az utolsó csoportfoglalkozásra, melynek keretében értékelték a közös munkát. A Pixelógia megnyitotta fotókiállítását, melynek témája a négy elem volt. A táborzáró esten meghallgattuk a komPRESSor csoport táborbúcsúztató rádióműsorát és megnéztük a Partizánka csapat kisfilmjét.

A szakmai díjak átadását Mavrák Kata és Beke Dani bonyolította le. Teljesítményéért a táborvezetőség díjazta többek között Kocsmár-Tóth Istvánt, Foray Nándort, Papp Mátét, Erdélyi Mónikát, Málits Tamást és Juhász Bálintot. A legjobb első táborozónak járó elismerést Pap Andrea, a komPRESSor csoport oszlopos tagja kapta. Az est hátralévő részében Beke Dani és Bocz Marci, majd Kupi és Tybi pörgették hajnalig a lemezeket az ebédlőben. Élőben lépett fel az Open Stég. A banda új számmal lepte meg a táborlakókat.

A vasárnapi búcsúzás nehéz volt. Többen megígérték egymásnak, hogy jövőre ugyanitt találkoznak. A médiatábornak helyt adó Nosztalgia Üdülő és Tábor délutánra kiürült.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság