Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2013. július 12. és 21. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

A DUE médiatábora 33 éve Európa legnagyobb ilyen jellegű képzése. A zánkai tábor elején te választasz magadnak csoportot és vezetőt. Lesz újságíró, rádiós, tévés és fotós szerkesztőség. Mindegyiket fiatal szakemberek vezetik. Az ő segítségükkel július 12-től tíz napon és éjszakán át igazi újságíró lehetsz. Önállóbban, lazábban, szabadabban és élménydúsabban, mint bármikor eddigi vagy majdani életedben.


Mint a nagyok, csak kicsiben

Profi körülményeket teremtünk neked. Lesz internetes lapszerkesztőség, valamint rádió- és tévéstúdió. A nap 24 órájában harminc médiaszakember áll a rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van. A táborvezetőségben újságírók, rádiósok, tévések, technikusok, fotósok, grafikusok és reklámszakemberek dolgoznak egyebek mellett a TV2-ből, az RTL Klubból, a Music Television-ből, az Ifjúsági Magazinból, a Nemzeti Sportból, a DUE Tallózóból, a DUE Rádióból, a Magyar Rádióból, az InfoRádióból, a Népszabadságból és az ELTE-ről.

A munka előtt és után, sőt néha közben is lesznek gyakorlati foglalkozások, műsorértékelések, előadások, vetélkedők, filmvetítések, koncertek, bulik, kirándulások, terepgyakorlatok, strandolások, focimeccsek.A DUE-táborban tíz nap alatt többet tanulsz, mint fél év alatt egy egyetemi kommunikáció szakon, és közben annyi barátot, élményt szerzel, amennyi egy életre is elég.

Herczeg Zsolt ma nem lenne az InfoRádió vezető riportere, ha annak idején nem jött volna el a DUE-táborba. Kruzslicz Dávid 14 évesen táborozott először a DUE-val – most az RTL Klub Híradóját szerkeszti. Említhetjük még Varga G. Gábort és Szalay Tamás Lajost, akik a Népszabadságnál dolgoznak, vagy H. Tóth Hajnalkát a TV2-ből, Kecskés Istvánt a Nemzeti Sportból, Kis Anettet az Ifjúsági Magazinból, Kiss Gábort a Magyar Rádióból. Mindannyian a DUE-táborban kezdték a karrierjüket!


Lépj egy nagyot a jövőd felé


Helyszín: Zánka, Nosztalgia Üdülő és Tábor. Közvetlenül a tóparton!

Időpont: 2013. július 12-21.

A tábor teljes ára: 89 000 Ft.
Azoknak a DUE-tagok, akik 2013. április 30. előtt léptek be az egyesületbe, 20 000 Ft kedvezményt vehetnek igénybe, korábbi táborozóknak további 4 100 Ft kedvezmény jár!

Befizetendő előleg: 15 000 Ft.

A táborban csak DUE-tagok vehetnek részt. Itt tudsz belépni az egyesületbe.
A tábori jelentkezési lap innen tölthető le. Töltsd ki most és küldd el a due@due.hu címre. Egy fotót is mellékelj hozzá magadról!

Korábbi anyagok, referenciák és képek a táborról itt.

Az árban az utazáson és a költőpénzen kívül minden benne van: szállás a Balaton partján, napi háromszori étkezés; a lapszerkesztőségek, a stúdiók és a professzionális felszerelés használata, harminc táborvezetőségi tag 24 órás figyelme, egyéni tanácsadások és konzultációk; csoportfoglalkozások, előadások, műsorértékelések, kirándulások, bulik, strandolások – szóval minden. Az elkészült produkcióidat hazaviheted!

Nézz utánunk!

A táborról a Facebookon is tájékozódhatsz itt, itt és itt.

Ha kérdésed van, felteheted a due@due.hu címen vagy a 06 1 222 8213-as telefonszámon. Szüleid, tanáraid kérdéseire is válaszolunk! Kérjük, mutasd meg nekik ezt a cikket.


A legjobbak között akarsz lenni? Kipróbálod magad? Be akarsz kerülni a médiába? Akkor várunk a DUE 33. Médiatáborában. Jelentkezz most.

A táborvezetőség

 


33. DUE Médiatábor, Zánka nagyobb térképen való megjelenítése

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság