Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Köszönjük, DUE!

Már szinte alig van olyan „csücske” a médiának, ahol ne találkozhatnánk DUE-sokkal. A DUE Médiahálózat egykori és mai tagjai valóban behálózzák a médiát. Persze élet számtalan más területén is rendre összefutunk olyanokkal, akik szintén a DUE-ból indultak.

Az utóbbi hónapok terméséből szemeztünk néhány olyan Facebook postot, melyekben fiatal duésok számoltak be nekünk szakmai sikereikről. Közülük többen a médiatábor hűséges lakói, és a DUE Tallózó és DUE Rádió lelkes szerkesztői.

 

Berei Dániel:

„Gyakornokként bekerültem a sport24.hu szerkesztőségébe.”

 

Helmeczi Krisztián:

„Én is szeretnék a DUE-nak megköszönni elég sok mindent, főleg Ankának és Daninak, hogy anno azt mondták, írjak elborult cikkeket (vagy valami hasonló). Ennek köszönhetem, hogy megnyertem a Népszabadságos blog pályázatot és már több mint egy éve ott vagyok, és már többször írtam az újságba.

Pekoli Miklós

„Kiss Dávid, a Corvinus Egyetem HÖK elnöke Rostoványi Zsolt rektor úr egyetértésével kinevezett egyetemünk lapja, a Közgazdász élére. Köszönöm ezt mindenkinek, aki segített abban, hogy idáig eljuthattam. Köszönöm DUE-s barátaimnak, akiket név szerint nem sorolok fel, mert talán túl sok lenne, és köszönöm két nagy-nagy támogatómnak, mentoromnak, Beke Dánielnek, és Pál Zsombornak!”

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság