Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Médiatábor pályázat - május 20-ig meghosszabbítva!

Május 20-ig meghosszabbítottuk a médiatábor pályázatunk beadási határidejét. A pályázaton a díjazottak a Vodafone Magyarország támogatásával 20-50 000 forintos kedvezményes táborozási lehetőséget kapnak a DUE Médiahálózat 31. Kommunikációs és Média Szaktáborába.

A DUE Médiahálózat és a Vodafone Magyarország közös médiatábor pályázatot hirdet. A fiatal újságíróknak, diákújságíróknak és a média iránt érdeklődő fiataloknak kiírt pályázaton a díjazottak a Vodafone Magyarország támogatásával 20-50 000 forintos kedvezményes táborozási lehetőséget kapnak a DUE Médiahálózat 31. Kommunikációs és Média Szaktáborába.

A táborpályázatra olyan fiatal, nappali tagozaton tanuló 15-25 éves diákok jelentkezését várjuk, akik a sajtómunka alapjait profi, médiában dolgozó szakemberektől kívánják elsajátítani, és szeretnének rész venni a DUE Médiahálózat leghatékonyabb gyakorlati médiaképzésén.

A DUE Médiahálózat Kommunikációs és Média Szaktáborának ideje: 2011. július 8-17.

A legjobbak 20 000 és 50 000 Ft közötti kedvezményt, az összes pályázó pedig 10 000 Ft kedvezményt kap a tábor teljes árából, a Vodafone Magyarország jóvoltából.

Beküldési határidő: 2011. május 20.

Minden pályázót e-mail-ben értesítünk május végéig.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni, a DUE Médiahálózat online pályázati feltöltőfelületén. A pályamunkához szükséges mellékelni egy rövid bemutatkozó levelet is.

A pályázatokat kizárólag magyar nyelven fogadjuk el. A táborpályázatra egyének pályázhatnak, közös munkát nem fogadunk el. Egy pályázó csak egy kategóriában indulhat, és csak egy pályaművet küldhet be. A táborpályázat témája minden kategóriában: PORTRÉ.

 

A következő kategóriákban lehet nevezni a táborpályázatra:

1. ÚJSÁGÍRÓ – „Mindenkiben sztorik vannak”

Írás egy emberről vagy egy történetéről, 2-7000 karakter között. A pályázaton cikket és riportot, illetve portrét fogadunk, direkt kérdés-válasz interjút, fiktív, és irodalmi írásokat nem. A környezetedben látott, megismert emberrel folytatott beszélgetésből saját kutatómunkával született írás előnyt élvez. (Nem feltétel, hogy híres ember legyen, csak a történet és a megírás érdekessége számít.) A kategória pályamunkáit .doc formátumban várjuk.

 

2. RÁDIÓS – „Te is lehetsz az az egy”

A rádiós pályázóktól 5-15 perces időtartamú, bármely rádiós műfajban készített, az adott témát feldolgozó műsorral, magazinnal, riporttal, jegyzettel, interjúval, minihangjátékkal, dokumentumműsorral stb. egyaránt lehet pályázni. Műsorvezetői szöveg nélküli zenés összeállítással azonban nem. A kategória pályamunkáit kizárólag .mp3 formátumban fogadjuk el.

 

3. FOTÓ – „A portré a lélek tükre”

Az adott témát feldolgozó, kizárólag egyedi fotóval lehet pályázni. 2 évnél nem régebbi felvételeket várunk. A pályamunkákat kizárólag .jpg formátumban fogadjuk el. További megkötések: a kép rövidebb oldala minimum 800, max. 3000 pixel legyen; minden képnek legyen címe; csak fényképezőgéppel készült alkotásokat bírálunk el; manipulált, grafikai elemekkel tarkított kép beküldése a versenyből való kizárást vonja maga után.

 

4. VIDEÓS – „Egy Arc”

Rövid portréfilm emberről, történetéről, legfeljebb 5 perc terjedelemben, a megadott témában. Zenékhez készített videoklipek, mini játékfilmek nem versenyezhetnek. A pályaműveket kizárólag .avi és .mpeg formátumban fogadjuk el.

 

Érdeklődés a táborpályázatról a DUE Médiahálózat irodájában: 1148 Budapest, Örs vezér tere 11., 06 1 222 8213, due@due.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság