Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Új tiszteletbeli tagokat avattunk

A DUE 30. születésnapját kihasználtuk arra, hogy új tiszteletbeli tagokat avassunk. Négyen kapták meg az elismerést.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb DUE-s projektje a Közösségek határok nélkül című program, mely két vidéki helyszínen, Szabolcs-Szatmárban Sonkádon, valamint Fejér megyében Székesfehérváron zajlik. Számtalan helyi program, képzés mellett ezeken a helyszíneken zajlottak az elmúlt két évben a DUE őszi Médianapjai.

Ez az európai uniós pályázati program nem jöhetett volna létre, ha nem segít minket Sonkád frissen újraválasztott polgármestere, a Csaholci Általános Iskola igazgatója, a Nemzeti Pedagógus Kar elnökhelyettese, Iszák Tibor. Az idén 5. alkalommal megrendezett Mesterpedagógusok Sonkádi Szabadegyeteme program megálmodója és alapítója immár a DUE tiszteletbeli tagja.

A Közösségek határok nélkül programunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei projektgazdája, a Csaholci Általános Iskola tanára, a Nemzeti Pedagógus Kar Testnevelés, Gyógytestnevelés- és Sport tagozatának elnökségi tagja Panulin Szabolcs. Két éve gondozza a DUE sonkádi, csaholci és fehérgyarmati programjait. A program budapesti gazdájának, Illényi Évinek a legbiztosabb támasza, akinek már nagyobbik lánya is a DUE egyik leglelkesebb aktivistája. Panulin Szabolcs a DUE tiszteletbeli tagja lett. 

Székesfehérvár is aktív résztvevője e Közösségek Határok nélkül programunknak. Itt működik a Táskarádió, melynek tagjai hosszú évek óta kitűnő eredményeket érnek el a DUE Országos Tehetségkutató Diákmédia pályázatán. Így a Táskarádiósok évről évre aktív résztvevői a nyári Médiatáboroknak. 

A Fejér megyei programok megvalósításában vállalt szerepéért a mostantól a DUE Tiszteletbeli tagjai Ollerinyi Tamás, a Táskarádió programigazgatója, a Lánczos Kornél Gimnázium tanára, valamint Fraller Ildiló, a székesfehérvári önkormányzat sajtómunkatársa, a Hashtag # online szerkesztője.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság