Ez már trilógia! Itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3.

A korábbi évek sikerein felbuzdulva a DUE és a Magyar Nemzeti Filmalap 2019. november 5-én újra meghirdette tudás alapú vetélkedőjét, melynek fődíja egy vadiúj Samsung Galaxy Note 10, ám a második és harmadik helyezett sem távozik üres kézzel – jutalmuk szintén egy-egy okostelefon lesz.

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3. egy háromfordulós nyereményjáték 14-20 év közötti*fiatalok számára, melynek első fordulójában online töltheted ki a DUE által, filmes szakértők bevonásával fejlesztett kérdéssort 2019. november 5. és 2020. február 2. között.

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Nyugtasd meg anyut, vagy aput, csak a legjobb dolog történhet itt veled – tanulsz, szórakozol, és még akár egy telefonnal is gazdagabb lehetsz!

A középdöntőbe a legjobb eredményt elérő 1000 játékos kap meghívást, akik a regisztráció során megadott e-mail címre kapnak értesítést a továbbjutásról. Ebben a személyes részvételt igénylő megmérettetésben szintén tesztet tölthetnek ki a meghívottak, közülük kerül ki az a legjobb 12 versenyző, aki ringbe szállhat a fődíjért.

Reméljük Te is köztük leszel és szurkolhatunk Neked a 2020. február 20-i izgalmas és látványos döntőn, az Akvárium Klubban, amely az egyik fontos eseménye lesz a magyar filmekhez kapcsolódó programsorozatnak.

Beszámoló az előző döntőről. 

*1999. 11.05 – 2005. 11.05. között születettek