Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Pótközgyűlést tartott a DUE

A Sajtófesztivált követően az Akvárium Klubban tartotta éves rendes pótközgyűlését a DUE. Az egyesület legfőbb döntéshozó fóruma elfogadta a DUE 2018-os mérlegét és közhasznúsági beszámolóját.

A közgyűlést Tomszer Miklós jogász vezette le. Megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban és helyszínre meghirdetett közgyűlésen (2019. május . 1.00 DUE-iroda) nem jelent meg a tagság fele, így a május 11-i közgyűlés a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.Az egyesület elnöksége pótközgyűlést hívott össze 2019. május 28-án 18 órára az Akvárium Klubban. A közgyűlés a résztvevők számától függetlenül érvényes és eredményes volt.

A közgyűlést Dr. Tomszer Miklós jogász, a DUE alapító elnöke vezette. A közgyűlés elején megválasztották a jegyzőkönyv vezetőt, Ihos Iringót, hitelesítőnek Kobl G. Adriennt és Kovács Orsolyát.

A napirendi pontok közül elsőként az éves szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót és a közhasznúsági jelentést ismerhették meg a résztvevők. Ezeket a közgyűlés egyhangúan, ellenszavazat nélkül fogadta el.

Megújult a 2019-es DUE Médiatábor táborvezetője. Czikkely Márton vezeti a 39. DUE Kommunikációs és Médiaszaktáborát. Ezt a jelenlévők egyhangúan megszavazták. 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság