Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

Idén is exkluzív helyszínen, a budapesti Akvárium Klubban rendezzük meg a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált! Az eary bird jegyeket szerezd be már most!

Egész napos szakmai és kulturális programunk az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvénye. A diákok találkozhatnak az újságíró szakma legkiválóbbjaival, akiknek személyesen is feltehetik kérdéseiket a nap folyamán zajló ifjúsági sajtótájékoztatókon. A diákok körében elképesztő népszerű vloggerek mellett számos közismert színész, művész és sportoló is ellátogat a rendezvényre, hogy a fiatal, leendő újságírók kérdéseire válaszoljon.
 
Az Akvárium Klub ad helyet több szakmai kiállítónak, érdekes kütyüknek, kísérleteknek. Itt lett ugyanis a Csodák tárháza, ahol a 3D nyomtatótól a a robotig sok minden technikai újdonsággal találkozhatsz. És persze az ezeket bemutató tudósokkal, tudós csajokkal. Közben a Csodák Palotája kísérleteit, eszközeit, bemutatóit is megnézhetik, kipróbálhatják a résztvevők.
Kultúrából sem lesz hiány, hiszen színészek, zenészek, vloggerek és költők is velünk lesznek! A mobil várhat - ez programunk alcíme, ami arra utal: programkavalkádunk annyira leköti majd a figyelmedet, hogy a rendezvény alatt eszed ágában sem lesz mobilozni!  
Az idei Sajtófesztivál több vetélkedő döntőjének is helyt ad. Közösen szurkolhatunk a Nagy Diák KRESZ-teszt, a Nagy Diák Versenykultúra Teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt fináléjában a legjobbaknak a színpadi kvízjátékban.
Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója a fesztivál Nagyszínpadán. A 7 kategóriába, kategóriánként 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjaqzású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és arathassa le a közönség tapsát!
 
 Tehát hol találkozunk? 
 
- A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál: május 28., kedd, Budapest belvárosában az AKVÁRIUM KLUBBAN (a Belvárosban a Deák térnél).
A jegyek ára earlybird kedvezménnyel most 1.600 Ft. (A helyszínen már 2.500 Ft lesz.)
 
Végetért az earlybird jegyek vásárlása, innentől kedvezményes elővételi áron, 2000 forintért tudod megváltani a jegyedet!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság