Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Te már kitöltötted?

Frissítsük fel a szabályokat. Nézzük át tételesen, hogyan lehet tied egy robogó vagy egy ingyen jogsi :)

Már 3. alkalommal rendezzük meg a GENERALI Nagy Diák KRESZ- tesztet, és elmondhatjuk, minden évben egyre többen töltik ki ezt az edukatív kvízt. Oké. De mennyien? Hát több mint 15 000-en!

Te kitöltötted már? NEM? Rossz válasz, bár nem 3 pontos, mint a mozgóképes ábráink. :) Valami nem tiszta esetleg, hogy hogyan is megy a játék? Semmi gond. Nézzük át újra!

⇒ A Generali Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójában a 24 kérdéses kérdéssort április végéig bárki kitöltheti a www.nagydiakkreszteszt.hu oldalon.
 
⇒ A kitöltés előtt el kell dönteni, hogy robogót vagy jogsit szeretne nyerni a játékos.
 
⇒ Többször is lehet próbálkozni, a játékban mindig az utolsó kitöltés eredménye számít érvényesnek.
 
⇒ Újdonság, hogy a kérdések között a hivatalos KRESZ vizsgához hasonlóan idén már mozgóképes feladványok is szerepelnek.
 
⇒ A játékhoz a szakmai hátteret az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői adták, a
kérdéseket pedig Pető Attila KRESZ-professzor készítette.
 
 
⇒ A második fordulóba és a döntőbe csak a 14-24 év közötti fiatalok közül az 1.000 legjobb  eredményt elért játékos kap meghívást. Ez egy egész napos program keretében 2019. május 28-án lesz Budapesten az Akvárium Klubban, a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján.
 
⇒ A második forduló legeredményesebb 12 játékosa egy interaktív versenyben küzd majd meg a két fődíjért, egy robogóért, vagy egy ingyenes jogosítványszerzési lehetőségért. 
 
Ha izgalmas tartalmakat keresel, videókat, ne adj isten segítséget a kitöltéshez, akkor keresd fel a @nagydiaktesztek Instagram oldalt. 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság