Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Légy mestere a pénznek!

Ha kilencedikes, tizedikes vagy tizenegyedikes vagy, feltétlenül jelentkezz a jövődről szóló játékra!

A pénzzel mindenki szeretne jól bánni. Sőt, azt szeretnénk, ha minél több lenne belőle, hogy legyen mit eredményesen kezelnünk. Az egészség megőrzését és a későbbi életünk gondtalanságát segítő önkéntes pénztárakat összefogó Pénztárszövetség éppen ezért egy különleges, magas pénzdíjazású online játékot indított számotokra. A Pénzmesterek akadémia és verseny védnöke Dr. Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. Nem véletlenül, hiszen a Magyar Nemzeti Bank elhivatott a megtakarítások, az öngondoskodás, a pénzügyi tudás fejlesztésében, vagyis abban, hogy ti, azaz a fiatalok megfelelő alapokkal induljatok neki az életnek, a pénzügyekről is megfelelő tudással rendelkezzetek.

 

Most térjünk vissza a játékra, amelynek már a neve is önmagáért beszél, hiszen a Pénzmesterek névre „hallgat”. Nem véletlenül: játékosként az öngondoskodás, a pénz mesterei lehettek, így tudatosan készülhettek a jövőtökre.

 

 

Na és természetesen igen komoly díjakat lehet nyerni, a Pénzmesterek játék során összesen 500 ezer forint pénzdíj kerül kiosztásra a nyerteseknek: az első helyezett 300 ezer forintot, a második 150 ezer forintot, a harmadik pedig 50 ezer forintot vihet haza.

 

A Pénzmesterek játékhoz a Pénztárszövetség szakértői által kidolgozott online kurzusok is kapcsolódnak, de ha elég magabiztosnak érzitek magatokat, akár a kurzusok elvégzése nélkül is versenyezhettek. Miben lesz ez más mint a megszokott iskolai versenyek többsége, ahol személyesen kell játszani? A Pénzmesterek szakít ezzel a gyakorlattal, bárhonnan bárki játszhat vele! Tehát nem kell sehova elmenni, internetkapcsolat birtokában akár otthonról is szert lehet tenni arra a tudásra, amely résztvevőként - és szurkolunk, hogy nyertesként - majd a jövőben - tudatos felnőttként egyaránt nagy hatással lehet a pénztárcátokra. Így valóban mindenki nyertesnek érezheti magát a verseny végére, hiszen elsajátíthattok egyfajta tudatos pénzügyi gondolkodást. A kurzusok mellett kvízekkel, tudáspróbákkal is csekkolhatjátok, hogyan álltok.

 

„Játssz a Pénzmesterek játékkal és legyél te a legjobb, megtakarításban jártas Pénzmester!”

 

Mit kell tenned, hogy a verseny lehetőségével élve esélyt szerezzél arra, hogy a mestere legyél a pénzügyeknek és megnyerd a pénzdíjat? Pusztán annyit, hogy regisztrációddal jelentkezel a Pénzmesterek játékra! Ezt követően kapsz egy levelet, benne a Pénzmester akadémiára való belépéshez, a játék megkezdéséhez szükséges a jelszóval, amit később módosíthatsz.

Vágj bele, legyél te is Pénzmester!Szólj barátaidnak is!

 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság