Ne dőlj be! a szeptemberi DUE Rádióban

Dwayne Johnson és Bill Gates a pénzüket osztogatják a Facebookon? Feltalálták az elhízás ellenszerét, és csak egy kattintásra vagy az elixír megrendelésétől? Hibás magyarságú e-mailben szólít fel fizetésre a bank? Vigyázz, mire klikkelsz rá!

Dwayne Johnson és Bill Gates a pénzüket osztogatják a Facebookon? Feltalálták az elhízás ellenszerét, és csak egy kattintásra vagy az elixír megrendelésétől? Hibás magyarságú e-mailben szólít fel fizetésre a bank? Vigyázz, mire klikkelsz rá! A weben ugyanis sokszor előfordul, hogy valami vagy valaki nem az, aminek mutatja magát, vagy amilyennek mutatni próbálják. E havi műsorunkban az internetes kamuoldalakról és átverésekről, álhírekről beszélgetünk Kovács Dorottya Rendőr főhadnaggyal, kiberbűnözés-szakértővel.

A teljes műsort meghallgathatod itt.

2018. szeptember 10.

A műsorban foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért.

A műsor a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.