Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A DUE elnökének karácsonyi köszöntője

A DUE Médiahálózat elnöke, Kecskés István köszöntőjével kívánunk boldog, békés karácsonyt minden kedves DUE-tagnak, látogatónknak, barátainknak!

Hinni kell, hinni jó. 

Nemcsak karácsonykor, hanem minden nap. Hinni kell az élet örömében, a nevetés csodájában, a szeretet erejében. Aki ezekben hisz, annak nemcsak a szent ünnep jelent beteljesedést, hanem az élet minden perce.

Hinni kell magunkban is. 

Öröm, csoda, erő. Ha ezek megvannak, akkor mindenünk megvan. 

Nekünk óriási öröm az, amikor valaki azt mondja a táborunkról, hogy élete legjobb tíz napját élte át velünk. Idén is akadt számos ilyen – köszönjük! Számunkra a csoda az, ha valaki kiteljesedik nálunk és a bátortalan első lépéseiből, határozott menetelés alakul ki. Az erőt pedig az adja, ha látjuk, nem dolgoztunk feleslegesen, mert sokaknak adunk élményt és tudást. 

Ez visz minket előre minden esztendőben újra és újra. 

2019-ben a DUE alapításának harmincadik évfordulóját ünnepli. Emberöltőnyi történelem ez. Sokunknak meghatározó pillanat az életében az, amikor megismerkedett azzal, hogy mit is takar ez a betűszó. Hiszünk benne, hogy a DUE nemcsak újságírást, nemcsak szakmát, nemcsak élményeket jelent, hanem értékrendet is közvetít. Tudjuk, hogy folyamatosan alakul körülöttünk a világ, változik a média – alkalmazkodnunk kell.

Közben pedig tesszük a dolgunkat, amire felhatalmazást kaptunk. Hiszünk abban, hogy az a három évtized, ami mögöttünk van felhalmozott annyi tapasztalatot és tudást, ami képessé tesz minket a folyamatos megújulásra. 

Hiszünk benne és nem csak azért, mert hinni kell és hinni jó. 

Azért is, mert látjuk, hogy nagyon sokan vannak körülöttünk örömmel, nevetve, szeretetben. A karácsony is ezektől, meg azoktól az emberektől lesz szép, akikkel együtt töltjük. Becsüljünk meg minden pillanatot, éljük meg az ünnepet, mert ezek a napok is ajándékok. Kaptuk, nekünk nincs más dolgunk, csak meg kell élnünk minden pillanatát. 

Áldott karácsonyt és boldog új esztendőt kívánok! 

Kecskés István

elnök

DUE Médiahálózat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság