Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Köszönjük a munkátokat!

Az idei DUE karácsonyon is megköszöntük és értékeltük azok munkáját, akik egy év leforgása alatta legtöbbet tették az egyesületért.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság több éve támogatja a DUE Médiahálózatot. A hosszútávú együttműködésnek köszönhetően minden hónapban igazán érdekes írások jelenhetnek meg a Tallózóban, illetve a DUE Rádió KRESZteződés rovata sem valósulhatott volna meg az OBB nélkül. A tavalyi és az idei táborban is különleges tematikus bűn- és balesetmegelőzési napot, tanulságos és egyben humoros vetélkedőt szerveztek. Az idei karácsonyon az OBB is megköszönte azoknak a munkáját, akik cikkekkel, vagy rádióműsorokkal járultak hozzá az ügyükhöz és ezzel még sikeresebbé tették a DUE és az OBB közötti jó viszonyt. Így részesült kitüntetésben Lami Kriszofer aki DUE egyik leglelkesebb újságírója. A Tallózó bármikor számíthat a munkájára. Képes rekord mennyiségű cikket elvállalni. Írásaival többször színesítette az OBB rovatát.Toldi Szabolcs, aki 2015-ben táborozott a DUE-val Egerben. Színes személyiség, egyedi hangja van. Rengeteg mindennel foglalkozik, ennek ellenére mindig szán időt arra is, hogy a DUE Rádiónak készítsen műsorokat.  Szalai Boglárka, aki nemcsak kreatív, hanem egy igazi tündér. Bármilyen témában képes minőségi cikket írni, és Ihos Iringónak, aki annak ellenére, hogy csupán egy éve csatlakozott a duésokhoz, hatalmas szívével, jóindulatával, kreativitásával minden mélyvízből kiúszik, minden feladatot nagy lelkesedéssel teljesít. A DUE Iroda munkatársaként keményen dolgozik nap mint nap, de a széles mosolyt nehezen lehet letörölni arcáról. Sugárzó személyiség a javából, bármilyen témáról legyen is szó, ő pozitívan áll hozzá

A közösség nem működne a DUE elhivatott tagjai nélkül, így a Tallózóban, rádióban végzett munkájukért több díjat is kiosztott az egyesület.

Koós Nikolettnek, aki az utolsó pillanatokban a megmentő ember, így a Tallózó sokat köszönhet neki.

Bodor Júliának  aki A DUE Tallózó aktív újságírója, lelkes, precíz, megbízható. 

Balog Péternek az Intézőbizottsági kötelezettségein felül végzett munkájáért, megbízhatóságáért, azért, hogy mindig segít, legjobb tudása szerint.

Babaitisz Jorgosznak, aki Az Intézőbizottságban végzett lelkes, aktív munkájáért, különösen a december elsejei X-faktoros KGB megszervezéséért.

Novák Henriettának, aki a díjazottak közül a legrégebben aktív tagja a DUE-nak. 2013-ban volt először DUE-táborban. Ekkor 11 éves volt. Lelkesedése azóta sem hagyott alább. Jelenleg is állandó újságírója a DUE Tallózónak és az Online-nak. Minden rendezvényen segít a munkában, a Médiatábor számára minden nyáron fix program. 1 dolog nem változott az elmúlt 5 évben: mosolyával ugyanúgy nyűgöz le mindenkit most is, mint 11 évesként.

Pap Rebekának, akinek a DUE az egész évben pontos és precíz munkáját köszönte meg.

Payer Rékának, aki bár fiatal táborozó cikkei színesebbé tették a DUE Tallózót, ezért az elnökség bíztatásul oklevélben részsítette.

Lukácsovics Máténak az elmúlt évek DUE Méditáboraiban végzett kiemelkedő, minőségi, precíz technikai munkáját, a tábori rádió stúdiójának vezetését, egyedülálló lelkesedéséért elismerő oklevéllel és silver sajtóigazolvánnyal ismerte el az elnökség.

Miskolczi Milánnak is köszöni a DUE az Instagramon végzett adminisztrátori munkáját.

Lendvai Martinnak, aki a DUE Instagramjának új szakértője, a DUE Onlineon is aktív, reméljük a jövőben a Tallozó csapatát is erősíteni fogja. Oklevéllel és egy páros Cinema City moziutalvánnyal köszönte az elnökség a munkáját. 

Vadász Violának, aki egyedülálló lelkesedéséért, kreativitásáért, a DUE közösségi életében folytatott aktivitásáért, a DUE Online-on, a DUE Tallózóban végzett munkájáért elismerő oklevéllel, silver sajtóigazolvánnyal és 5000 ft értékű Libri könyvutalvánnyal jutalmazta az egyesület.

 Vida Zsankának, aki állandó önkéntese a DUE Online-nak, folyamatosan igyekszik fejlődni, ezért kreatív írásai egyre jobban tetszenek a vezetőségnek. Hogy a jövőben még többet fejlődjön, az elnökség bíztatásul elismerő oklevéllel és egy 5000 Ft értékű Libri könyvutalvánnyal jutalmazta.

Bezzeg Hannának, aki a 2018-as tábor óta DUE Tag, szeptember óta aktív írója a DUE Tallózónak, lehet rá számítani, megbízható. Elismerő oklevélben részesült.

Bihari Bernadett Lucának, aki a DUE Tallózóban végzett aktív minőségi, precíz munkájáért kapta az elismerést.

Panulin Boginak  akiről mint mondják: „Nem lehet túlterhelni”. Aktív annak ellenére, hogy az ország legkeletibb pontján lakik. A DUE Tallózóban végzett precíz, megbízható munkájáért a vezetőség elismerő oklevéllel jutalmazta.

Siti Boginak, aki ékes példa arra, hogy nem csak a táborban folyik a DUE-s élet. A Tallózóban végzett aktív munkája lett megköszönve.

Hajdú Orsolya Juditnak, akinek kellemes, selymes hangja visszaköszön minden DUE Rádiós anyagban, már jó ideje segíti a szervezet munkáját.

Kovács Orsolyának, aki nélkül nem lenne olyan a DUE, amilyen. Már több, mint 4 éve az egyesület egyik legaktívabb mozgatórugója. A társaság központi személyisége. Bármikor lehet rá számítani, akár programszervezésről van szó, akár szakmai feladatról. De akkor is mindig ott van, ha pár jó szóra, baráti jó tanácsra van szükség. Az idei Sajtófesztiválon ő fogta össze a moderátorok munkáját. A tábor szervezéssel kapcsolatos munkáinak nagy részét ő végezte el, ezen kiemelkedő munkái miatt részesítette elismerésben az elnökség.

 Az idei évben a Kaczián Gábor emlékdíjat Zala Orsolya vehette át.

Az idei évben egy új díj is született, az év DUE-sa díj, amit az kaphatta meg, aki a legtöbbet tett az egyesületért. Így a vándorkupát idén s először Balog Péter vehette át, aki nem csak, mint csoportvezető és Intézőbizottsági tag végez precíz és színvonal munkát, hanem aktív közösségi ember, bármikor lehet rá számítani. Erőn és idő fölül igyekszik magas színvonalon elkápráztatni a DUE-sokat különféle zenei és videó tartalmakkal.

 

Minden díjazottnak gratulálunk ezúton is! Azok, akik nem tudták átvenni ajándékaikat a due@due.hu-n érdeklődhetnek az átvétel lebonyolításáról.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság