Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Dönts Te, ki legyen az ÉV DUE-sa!

2018-ban egy új díjat alapítottunk, amelyet december 7-én, a DUE Karácsonyon adunk át, ami nem más, mint az Év DUE-sa! Ezt a díjat ugyanis a közönségszavazás eredménye alapján osztjuk ki.

Ki lehet Az Év DUE-sa?

Ezt elsősorban a te személyes döntésed kell, hogy legyen. De ezeket gondol át, mielőtt leadod a voksod. Az év DUE-sa …
- Olyan, aki ebben az éveben a legtöbbet tette az egyesületért
- Olyan, aki segített a programszervezéseknél, legyen az Sajtófesztivál, Médiatábor, vagy csak jókedv és talpraesettség
- Olyan, aki pontos és az ő keze lendül fel elsőként, ha meg kell oldani valamit
- Olyan, aki a közösség motorja
- Olyan, akit TI kitüntetnétek ezzel a címmel

Akárhogy is vélekedsz erről, mindenképp vegyél részt a szavazás első és második fordulójában, és válasszuk meg együtt - idén először - az Év DUE-sát!

A szavazás menete

November 8-tól 25-ig (majdnem 3 hétig) van lehetőséged jelölni valakit erre a címre.A választáson azok vehetnek részt, akik érvényes DUE-tagsággal rendelkeznek. November 25-én éjfélkor lezárjuk a jelöltállítást, majd közzétesszük annak a 10 embernek a nevét, akiket a legtöbben javasoltak. Innentől kezdve december 6-ig újraindul a szavazás, ekkor azonban már csak ebből a 10 emberből szavazhatsz valakire. Egy dués az első fordulóban csak 1 alkalommal, 1 ember nevét küldheti be, majd a második körben szintén csak 1 alkalommal, 1 emberre szavazhat a 10 közül. Aki a második körben a legtöbb szavazatot kapja, az nyer. Eredményhirdetés december 7-én lesz a DUE karácsonyi ünnepségén.

Fontos: Sem elnökségi tagokra, sem alkalmazottakra és az aktuális év Tábor emberére (Hegyi Vivien) sem tudtok szavazni. (Dr. Tomszer Miklós, Kecskés István, Dr. Balázs Géza, Szayly József, Zala Orsolya, Kuti Sándor, Fórián Tibor, Herczeg Zsolt, Gálosi Dóra, Kiss Gábor, Kruzslicz Dávid, Varga G. Gábor, Pál Zsombor, Berei Dániel, Váry Gábor, Nagy Anikó, Orosz Ildikó, Kobl G. Adrienn és Ihos Iringó Bea)

Az alábbi linket adhatod le a szavazatodat!

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság