Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE karácsony 2018

Ünnepeljünk együtt és zárjuk le együtt a 2018-as évet! A DUE karácsonynak ezúttal a Budapesti Új Nemzedék Központ ad majd helyet, ahol közösen tölthetünk el egy délutánt, hiszen DUE Klubbon is részt vehettek ezen a napon!

Az év vége közeledtével mi sem lenne jobb, mint egy utolsó nagy dués rendezvény, vagyis a ha pontosabbak  akarunk lenni kettő!

A DUE karácsony 16:30-as kezdéssel startol, ahol egy ünnepélyes keretek között átadjuk az idei évben is a Silver kártyákat, azoknak, akik a legtöbbet tettek a DUE Médiahálózatért. Ezen kívül a két műsorveztő, akik ezúttal Novák Henrietta és Klock-Balog Péter lesznek. A rendezvényen több dues produkciója is helyet kap a programok között. 

DE! Az idei évben egy új díj is helyet kap a repertoárba, ami nem más mint: az Év DUE-sa. A közönségszavazás által kiválasztott önkéntes az lehet, aki a 2018-as évben a legaktívabb és leglelkesebb és legelhivatottabb volt.

Természetesen, a tradicók jegyében 2013-ban alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat idén is, a december 7-i DUE-karácsonyon adja át az egyesület vezetősége annak a DUE-tagnak, aki példaértékű munkájával sokat tett a közösségért.

18:30-tól pedig az év utolós DUE Klubját is megtartjuk, ahol megismerkedhettek közelebről azokkal az emberekkel,- akiket már ugyan jónéhányan ismertek-, akik az irodában dolgoznak és azért ténykednek, hogy több sikeres Nagy Diák Tesztet bonyolítsunk le vagy azért izgulnak a hónap végén, hogy a Tallózóban minden a helyére kerüljön. Bepillantást nyerhettek, az egyesület marketing és sales tevékenységébe és abba is, hogy hogyan működik az egyesület mögött álló DUE Médiaügynökség.

A két program fő célja, hogy találkozhassunk egymással és feleleveníthessük a közös táboros, afteres és a megannyi program  emlékeit, élményeit. Illetve, fontos az is, hogy vegyünk egy nagy levegőt és tervezzük meg közösen a a DUE 2019-es évét!

Minden DUE-tagot szeretettel hívunk és várunk és kérünk, hogy a részvételi szándékát jelezze a due@due.hu címen, "DUE-Karácsony" jeligével.  A 2018-as DUE-karácsony időpontja tehát december 7. Kezdés 16:30. A helyszín pedig Budapest, Királyi Pál utca 6. az az a budapesti Új Nemzedék Központ! 

Már most írd be a dátumot a naptáradba, nehogy lemaradj róla! 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság