Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE KGB a Csillagvirág Klinkán

A DUE Kulissza Gerilla Brigád novemberben a Jóban Rosszban forgatására visz el téged. Megnézheted, hogy dolgozik a stáb, találkozhatsz a szereplőkkel, és körülnézhetsz a stúdióban. Élőben láthatod azokat a helyiségeket, amik nap mint nap feltűnnek a SuperTV2 képernyőjén.

Hogy hogyan tudsz eljutni csupán egy délután alatt ennyi épületbe, ennyi helyszínre? A válasz máris egy érdekes kulisszatitok: minden helyiség egyetlen nagy hangárban található.
Ezt járhatod be velünk november 15-én, csütörtökön 13 órától.
Sétálhatsz a Csillagvirág Kilinikán, a Kék Macsekban, Pongrácz Péterék házában, Bodolaiéknál, Müllerék irodájában, és még sorolhatnánk.

FONTOS!!!
A stúdiólátogatáson csak akkor vehetsz részt, ha kinyomtatod az alábbi nyilatkozatot, és a KGB-re kitöltve magaddal hozod. (Ha még nem múltál el 18, akkor kérd meg a szüleidet, hogy töltsék ki!)
https://drive.google.com/file/d/1eh8iukgkfjE4MAcjBJZZn22i1YFl6F6L/view?usp=drivesdk

SZINTÉN FONTOS!!!
A programon maximum 20 ember vehet részt, ezért csak azokat tudjuk felírni, akik időben jelentkeznek. A listát jelentkezési sorrend alapján állítjuk össze.
Kérünk, hogy csak akkor iratkozz fel, ha TÉNYLEG el is tudsz jönni, hiszen kevés a hely, ezért szeretnénk, hogy első sorban azok kapjanak lehetőséget, akiket komolyan érdekel.

A PROGRAM:
13:00-kor találkozunk a Csillagvirág utcában, az épület bejáratánál. Könnyen felismered majd, nagy fehér épület kék ablakokkal.
A látogatáson két turnusban visznek minket körbe. Egyszerre maximum 10 ember mehet be.
Tömegközlekedéssel legkönnyebben úgy juthatsz el, ha az Örs vezér terén felszállsz a 168E buszra és elmész vele a Csillagvirág utca megállóig.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság