Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Klub és Kult egyszerre

Szezont nyitunk a programok terén is! Október első szombatján egyszerre kettőt is, hiszen a a DUE Klub és DUE Klut egyszerre jelentkezik!

PROGRAM:
2018.10.06. (szombat)
16:00 Arc Kiállítás vezetéssel
18:00 DUE-klub: Alkotásra születtekIndul a DUE év! Hiányzik a tábor? Emlékszel a plakátkiállításra? Gyere, és nézzük meg együtt, hogyan csinálják a profik!
Október 6-án először az ARC Kiállításra vezet utunk, ahol a fotós-grafikus csoport vezetői, Klebercz Kriszta és Ladjánszki Máté segítségével barangoljuk be a kiállítást és elemezzük a műveket, beszéljük át, mire kell figyelni egy plakát készítésekor. 

Találkozó 15:45-kor a METU mögött (1148, Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.), majd 16:00-18:00-ig belevetjük magunkat a kiállításba. 

Ezután átmegyünk egy kocsmába (a pontos hely egyelőre maradjon titok!), ahol újabb vendégek fogadnak minket. Vendégünk lesz például Jorgosz és Szarvas, valamint Balázs Konrád, a Twentees frontembere is. Hamarosan még több nevet elárulunk. Kitalálod mi a közös bennük? Mindannyian a DUE-ban kezdték, azonban nem a hagyományos értelemben vett „médiában” helyezkedtek el, hanem annak valamelyik kreatív szegmensében. Hogy kinek mi a szakterülete, kiderül 18 óra után, és megtartjuk a tanév első DUE-klubját!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság