Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Klub és Kult egyszerre

Szezont nyitunk a programok terén is! Október első szombatján egyszerre kettőt is, hiszen a a DUE Klub és DUE Klut egyszerre jelentkezik!

PROGRAM:
2018.10.06. (szombat)
16:00 Arc Kiállítás vezetéssel
18:00 DUE-klub: Alkotásra születtekIndul a DUE év! Hiányzik a tábor? Emlékszel a plakátkiállításra? Gyere, és nézzük meg együtt, hogyan csinálják a profik!
Október 6-án először az ARC Kiállításra vezet utunk, ahol a fotós-grafikus csoport vezetői, Klebercz Kriszta és Ladjánszki Máté segítségével barangoljuk be a kiállítást és elemezzük a műveket, beszéljük át, mire kell figyelni egy plakát készítésekor. 

Találkozó 15:45-kor a METU mögött (1148, Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.), majd 16:00-18:00-ig belevetjük magunkat a kiállításba. 

Ezután átmegyünk egy kocsmába (a pontos hely egyelőre maradjon titok!), ahol újabb vendégek fogadnak minket. Vendégünk lesz például Jorgosz és Szarvas, valamint Balázs Konrád, a Twentees frontembere is. Hamarosan még több nevet elárulunk. Kitalálod mi a közös bennük? Mindannyian a DUE-ban kezdték, azonban nem a hagyományos értelemben vett „médiában” helyezkedtek el, hanem annak valamelyik kreatív szegmensében. Hogy kinek mi a szakterülete, kiderül 18 óra után, és megtartjuk a tanév első DUE-klubját!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság