Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Mikor a nagymamája beteg lett, úgy döntött, róla készíti az egyik vizsgafilmjét: az imádott nagyi életének utolsó pár hónapját és kettejük bensőséges kapcsolatát dolgozta fel. A filmet az egyetem nevezte a diák Oscar gálára (Student Academy Awards), ahol 1600 nemzetközi film közül bejutott a legjobb 10 rövid dokumentumfilm közé. 2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon. Gyere, és kérdezd Julit Te is! 
 


 

Michl Júlia Tatán született és nevelkedett, középfokú tanulmányait a Pápai Református Kollégium Tatai Gimnáziumában végezte. Színészi pályája az iskolai színjátszókörben szerzett tapasztalatszerzéssel indult, később egy utazótársulat tagjaként vállalt szerepeket. Maturálását követően a Nemes Nagy Ágnes Színészképzés keretében folytatott színitanulmányokat, majd hallgató lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán (2014-2017).

Jelentősebb színpadi szerepei
·         A három nővér (2015)
·         Radnóti - Álmok (2014)
·         A Napistennő unokája (2011)

Filmográfia
·         Oltári csajok (2017) - TV-sorozat
·         Chili vagy Mangó (2013) - TV-sorozat
·         SzázbólEgy (2012) - websorozat
·         Gimi (2011) - websorozat

Díjak, elismerések
·         Mamó (dokumentumfilm) - diák Oscar shortlist
·         Legszexibb nő 2017 - Story extra

Kapcsolódó hírek

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság