Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. Sajtófesztiválnak

Ábel Von Müller évek óta videózik. A Youtube-on 117 ezer fölé emelkedett a csatornájára feliratkozók száma. A „vlogolást” 2013 júniusában kezdte. Ma már pulóvert, pólót, telefontokot, esernyőt, poharat lehet a logójával rendelni.

Fellép Az ország legnagyobb gamer-rendezvényein. Fősikere, hogy a Videós Gálán a legfiatalabbként a Top5 közé jutott humor kategóriában, olyan nevek mellett, mint Dancsó Péter (Magyarország első számú videósa) vagy a Pamkutya-duó…stb.

Hogy indul egy youtuber karrier? Meg lehet ebből élni? Hány feliratkozó kell ahhoz, hogy megérje vlogolni? Hogyan figyelnek fel a partnercégek? Honnan jött az ötlet, hogy saját webshopot indítson. Ezeket a kérdéseket Te is felteheted Ábelnek a 25. jubileumi Sajtófesztiválon, ahova várjuk a vlogvilág sztárjait: Ungdanit, CultureGeeks-et, Nanát, Mozdulj ki" sztárjait, Herczeg Hajnalkát és másokat is. 

Kapcsolódó hírek

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság