Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy már 29 évesen Jászai Mari-díjas színészek, és az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának műsorvezetői. Ő azonban igen.

2017-ben egyike volt azoknak a művészeknek, akik megkapták ezt az állami kitüntetést, júniustól pedig az RTL Klub Reggeli című műsorának állandó házigazdája.

Milyen út vezetett a műsorvezetésig? Miért sajnálja a fiatal színészeket? És mi volt a legkedvesebb ajándék, amit édesanyjának adott karácsonyra? Hogy tudja összeegyeztetni színészi szerepet a műsorvezetői feladatokkal. Többek között ezekről is kérdezheted Fehér Tibort, a Nemzeti Színház színművészét, ha ellátogatsz a Teslába május 11-én.

1988. 06.18-án születtem Mátészalkán. Nagyecseden töltöttem gyermekkoromat. Mindig is szerettem a verseket, az irodalmat, és imádtam a társaság középpontjában lenni. Bár focistának készültem, a gimnáziumi tanulmányaimat 2002 - ben Mátészalkán kezdtem az Esze Tamás Gimnáziumban, emelt szintű magyar – történelem tagozaton. Közben tagja lettem egy színjátszó körnek, amelynek a vezetője áthívott egy dráma tagozatos gimnáziumba, Nagykállóba. 2004-től a Korányi Frigyes dráma tagozatos gimnáziumban tanultam, innen egyenes út vezetett a Színház – és Filmművészeti Egyetemre. Jelenleg a Nemzeti Színház tagja vagyok.


Emlékszem a pillanatra, amikor megfogalmazódott bennem a gondolat: színész leszek! Egy gimnáziumi kirándulás alkalmával volt szerencsém megnézni az Operett Színházban az Elizabeth című előadást. Magáról a musicalről nem sok emlékem van, hiszen a darab alatt mindvégig azt éreztem, hogy nem bírok tovább a nézők között ülni, fel kell mennem a színpadra, hiszen ott az én helyem! Ettől a pillanattól fogva megingathatatlan hittel lépkedtem e cél felé.

Amikor állok a színpadon, és belenézek egy- egy néző szemébe, olyankor érzem, hogy ez az én utam, dolgom, hivatásom.

„ Nem mondhatom el senkinek,
Elmondom hát mindenkinek.

Még nem tudom, mit mondok majd, nem én,
De úgy sejtem, örömhírt hoztam én.

Örömhírt, jó hírt, titkot és szivárványt
Nektek, kiket szerettem,
Állván tátott szemmel, csodára várván.

Amit nem mondhatok el senkinek.
Amit majd elmondok mindenkinek.”

/Karinthy Frigyes: Előszó/
 

Jelenlegi szerepei a Nemzeti Színházban

Woyzeck (2018) - Ezreddobos

Pogánytánc (2018) - Gerry, Michael apja

Az ügynök halála (2017) - Bernard

Részegek (2016) - Laurenz

CYRANO DE BERGERAC (2016) - Cyrano

Csongor és Tünde (2016) - Csongor

Isten ostora (2014) - Ataulf, gót harcos

Szentivánéji álom (2014) - Lysander

Kapcsolódó hírek

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság