Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.

Meghosszabbított jelentkezési határidővel még október 24. (kedd) éjfélig lehet jelentkezni a jubileumi tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre.

A verseny célja, hogy a műveken keresztül megmutassák kreativitásukat, újszerű ötleteiket, egyéni megoldásaikat, eredeti fantáziájukat. Ma Magyarországon a 19 év alatti generációra fókuszáló, az informatikai kreativitást ösztönző és az eredményeket nyilvánosan bemutató verseny, amely által a fiatalok nemcsak megerősítést, hanem bemutatkozási lehetőséget, valamint szakmai kommunikációs platformot és támogatást is kapnak, a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyen kívül nem létezik.

Versenyünkkel a fiatalokat a kreatív eszközhasználatra és terveik megvalósítására ösztönözzük, iskolás keretektől függetlenül. Az egyéni alkotókedv számára megmérettetést, valamint nyilvános bemutatkozási lehetőséget teremtünk. Arra buzdítjuk a fiatalokat évről évre, hogy a számítógép, az informatika hasznos és fontos dolog, mellyel változtathatnak világunkon. A verseny hívta életre például 2005-ben az Időkép projektet, amely azóta több százezres napi látogatottságú portállá fejlődött.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság