Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tudós csajok pályázat - Kalóriaszegény sört fejlesztett ki - Na de ki ő?

A "Tudós csajok" programunk egyik legfiatalabb és legelszántabb előadója, akire nemcsak mi, de de a sört kedvelő nők is biztosan büszkék! Rimaszombati Fruzsina egyetemista, ifjúsági Bolyai-díjas biomérnök-hallgató. Találkoznál vele? Akkor JELENTKEZZ PÁLYÁZATUNKRA!
A jövőd a TE kezedben van!

Elismerését a sörélesztők egyedülálló evolúciós történetének tanulmányozásáért kapta, melynek végterméke egy nők számára kidolgozott sör koncepciója lett. A DE TTK Biomérnöki Tanszék szakdolgozójaként a spliceoszómális iker intronok vizsgálatával is foglalkozik, célja a doktori fokozat megszerzésén túl a kutatói pályára lépve annak bizonyítása, hogy a nők egyszerre felelhetnek meg tradicionális családi szerepüknek és a tudományos élet kihívásainak. Mindezek mellett szívügye, hogy a pályaválasztók körében népszerűsítse a természettudományokat, amiktől nem kell félni, hanem csodálattal és alázattal tanulni! A tanulást meg persze élvezni. :-)

JELENTKEZZ Te is a "Tudós csajok" tehetséggondozó programunkra, ahol Fruzsinához hasonló remek szakemberekkel ismerkedhetnek meg a természettudományok és az újságírás iránt is érdeklődő fiatalok. Igyekezz, mert a jelentkezési határidő október 20-a!

A jelentkezéssel kapcsolatos információkat és feltételeket ide kattintva olvashatod el!

 

 

http://ad.adverticum.net/C/4811604/4811598/481160300?

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság