Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Jelentkezés a 2018. nyári Médiatáborba

Már lehet jelentkezni a DUE 2018. nyári Médiatáborába. A helyszín Balatonszárszón a Lepkeház. A részvételi feltételekről, árakról és a jelentkezés módjáról itt olvashatsz.

Mi az a médiatábor?

A DUE médiatábora egy tíznapos kaland a Balaton partján: megfeszített munka és fesztelen nyaralás száz ugyanolyan fiatallal, mint te vagy. Profi szakemberek segítségével, valósághű környezetben próbálhatod ki magad újságíróként, videósként, youtuberként, rádiósként, tévésként, fotóriporterként, vagy hangmérnökként. Te választasz magadnak csoportot és csoportvezetőt.
 
Olyan tudásra, tapasztalatra, barátokra és élményekre teszel szert, amik elkísérnek és hasznodra válnak az egész életedben.
 
Kiket várunk a médiatáborba?
 
13-24 éves fiatalokat, akiket érdekel a média, az internet és a kommunikáció. Nem feltétel az újságírói tapasztalat, és akkor is jöhetsz, ha nem a szakmában akarsz elhelyezkedni. Viszont legyél nyitott, kedves, lelkes és szorgalmas!
 
Hol lesz és mikor?
 
A DUE XXXVIII. Médiatábort 2018. július 6-15. között rendezzük meg Balatonszárszón, a Lepkeházban.
 
Mennyibe kerül és mit kapsz a pénzedért?
 
A tábor részvételi díja 89 ezer forint, de ha gyors vagy, akkor ennél jóval kevesebbet kell fizetned érte.
 
Töltsd velünk az év 10 legjobb napját KEDVEZMÉNYES ÁRON!
 Ha április 1-ig jelentkezel, 29 ezer Ft kedvezményt kapsz, tehát a DUE-médiatábor 89.000 helyett Neked csak 60.000 forintba kerül.
 
A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338 
 
Ha tehát olyan DUE-tag vagy, aki már táborozott velünk, és időben, április 1-ig jelentkezel, akkor mindössze 60.000 forintba kerül neked az év legjobb tíz napja.
 
Ezért a díjért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget - tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.
 
Kik lesznek a tanárok?
 
Nem lesznek tanárok.
 
Akkor kik lesznek?
 
Táborvezetőségi tagok lesznek: csoportvezetők és szakmai vezetők 19 évestől 50 évesig. Mindannyian gyakorló szakemberek és régi DUE-sok: újságírók, bloggerek, vloggerek, rádiósok, tévések, fotóriporterek, hangmérnökök és grafikusok. Ami azonban ennél is fontosabb:
 
kedves, nyitott emberek, akiket tegezhetsz, akikben maximálisan megbízhatsz, akikre bármikor számíthatsz és akiktől bármit megkérdezhetsz.
 
Hogyan kell jelentkezni?
 
A jelentkezési adatlapot ide kattintva töltheted le. Töltsd ki, küldd el a due@due.hu címre.  
 
Hol kapható még információ a médiatáborról?
 
Itt, a DUE Online-on, a DUE Facebook-oldalán, az egyesület Facebook-csoportjában, a DUE hírlevelében, valamint a DUE Hírekben, a DUE Rádióban és a DUE Tallózóban, továbbá a due@due.hu e-mail címen, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.
 
A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A táborig még bőven van időd belépni az egyesületünkbe! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz.
 
DUE-tábor 2018 - bejössz nekünk.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság