Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Sokan már jelentkezetek a Médiatáborba 2018-ra

A szuper előfoglalási akció keretein belül 26-an éltek azzal a lehetőséggel, hogy 2018-ban is a DUE médiatáborában töltsenek el 10 felejthetetlen napot! A szuperakció ugyan már véget ért, de továbbra is lehet jelentkezni a balatonszárszói táborba!

2018-ban is lesz DUE Médiatábor, méghozzá újra Balatonszárszón. Már 26-an éltek a szuper kedvezményes előfoglalás lehetőségével! Velük már biztosan együtt táborozunk 2018 nyarán! 

És, hogy kik azok, akik már most úgy gondolják, hogy bármi történjék is, Ők márpedig jövőre is át akarják élni azt a bizonyos DUE érzést?
Vida Zsanka, Vida Florentína, Kovács Kitti, Lami Krisztofer, Koós Nikolett, Bogdán Noémi, Dolezsál Zsófia, Bodor Júlia, Hufnágel Nóra, Sepsi Csombor, Illés Anna, Szakmáry Evelin, Szalai Boglárka Valentína, Remi Jázmin, Ujvári Bence, Vadász Viola, Vonyó Bence, Szabó Stefánia, Takács Máté István, Juhász Eszter, Tóth Damarisz, Juhász Alexandra, Lakatos Gergő, Vakli Villő Zsófia, Végh János, Bagócsi Bátor.

Köszönjük nektek a bizalmat, remek 10 napot töltünk majd 2018. július 6-15. között Balatonszárszón, az új tábor bázisunk helyszínén.

A további információkkal kapcsolatban folyamatosan frissülő cikkeinkben olvashattok.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság