Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mi történik a DUE-táborban 1. rész

A balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Kerülj beljebb

A DUE-tábor Európa legrégebbi, harminnyolcadik alkalommal megrendezett kommunikációs és média szaktábora. Lakói középiskolás, kisebb részben egyetemista fiatalok, akiket érdekel a média világa, kommunikáció szakra készülnek, vagy újságírók akarnak lenni. Ez azonban nem követelmény: az is nagyon izgalmasnak találja a tábort, aki soha nem írt cikket vagy nem beszélt mikrofonba és később sem akar ilyesmivel foglalkozni. Ő is kipróbálhatja magát újságíróként, rádiósként, tévésként, fotográfusként, tipográfusként, vagy szépíróként tét nélkül, de a valós médiavilágot hűen utánzó környezetben, profi szakemberek és eszközök segítségével.

Készülj fel belőlünk

A tábor előtt a DUE Online-on és a DUE Facebook-oldalán nagyon sok mindent megtudhatsz "az év legjobb tíz napjáról", sőt a közösségi oldalon belül létrehoztunk a táborozók számára egy zárt csoportot DUE-médiatábor 2018 címmel ahol a táborlakók megismerhetik egymást és a táborvezetőket is, sőt kérdezhetnek is tőlük. Kérd facebookon felvételedet a csoportba és ismerkedj a többi táborozóval!

A honlap Médiatár rovatában nagyon sok régi tábori fotót, filmet és újságot találsz. További információkat itt találsz.

A DUE-iroda is a rendelkezésedre áll munkaidőben a 222-82-13-as budapesti telefonszámon, a due@due.hu e-mail címen, vagy személyesen a 14. kerületi Örs vezér tere 11. szám alatt.

DUE-médiatábor július 6-15. között Balatonszárszón.

A táborvezetőség

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság