Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Peller Károly színművész a Sajtófesztiválon megcsillogtatja énektudását

Károly egy optimista, küzdeni vágyó és határozott egyéniség, aki mindig is tudta, hogy mi az, amivel szeretne majd foglalkozni az életben. Tehetségét bizonyítja, hogy 2002-ben Nivó-díjat kapott, 2003-ban pedig a Marsall-botot, az évad legígéretesebb tehetségének járó díjat vehette át.

A Budapesti Operettszínház Zenés-színészképző Stúdiójában végzett (színészmesterség, klasszikus ének, balett, jazz, sztepp) 1998-ban, azóta a színház egyik vezető szólistája táncos-komikus szerepkörben. 1998 és 2001 között több szerepet játszott vendégként a Győri Nemzeti Színházban. 2006 és 2009 között a bécsi Volksoper vendégszólistája. 2014-15-ös évadban a Debreceni Csokonai Színházban és a Nagyváradi Szigligeti Színházban vendégszerepelt. Fellép prózai, operett és musical szerepekben is. Szerepei nagy részét németül is játssza. Részt vett Oleg Tabakov (RUS) és Daniel Mesguich (FR) színészmesterség kurzusain.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a közönségtalálkozó keretein belül fog majd mesélni a jelenlegi fellépéseiről, programjairól és az érdeklődők legnagyobb örömére még azt is vállalta, hogy énekelni is fog nekünk. Az előadást követően a látogatók akár egy közös fotót is készíthetnek a színművésszel.

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság