Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Nagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2017. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a NETbiztos és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket a diákmédiások.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rengetegen érdeklődtek a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a NETbiztos és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat iránt, melyekre 2017. március 31-én éjfélig lehetett pályamunkákat benyújtani a DUE Online-on keresztül.

A több mint 1000 beküldött pályázat feldolgozása folyamatban van. A pályázók április 10-ig értesítést kapnak munkáik érvényességéről, április végéig pedig az értékelés lezárultáról és az eredményhirdetés részleteiről küldünk tájékoztatást.

Pályázataink eredményhirdetését és az ünnepélyes díjátadót a budapesti Várkert Bazárban tartjuk 2017. május 19-én pénteken, a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében, ahova a legjobb pályázatok beküldői meghívást kapnak.

Kedvezményes árú belépők folyamatosan kaphatók a Tixa weboldalán!

Csodák tárháza elnevezésű pályázatunkra meghosszabbított beadási határidővel, április 18-ig várjuk a legjobb természettudományos pedagógusok és kísérletek szöveges vagy videós bemutatását.

http://ad.adverticum.net/C/4811604/4811598/481160300?

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság