Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Exkluzív várlátogatás a Sajtófesztiválról

Exkluzív programon vehetsz részt a május 19-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Egyórás városnéző túrára invitálunk téged, barátaidat és kísérőidet a Budai Várnegyedbe a DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja keretében. Csoportvezetőink nemcsak körbevezetnek, de a legfontosabb és legérdekesebb tudnivalókat is megosztják veletek, amiket a Várkert Bazár környezetéről tudni érdemes, így közelebbről is megismerhetitek Budapest legnépszerűbb látnivalóit.

Már önmagában a Várkert Bazár is számos érdekességgel kecsegtet, de ha már idén is ilyen festői környezetbe került a Sajtófesztivál, akkor mindenképpen érdemes a környező nevezetességeket, a Budavári Palotát, a Sándor-palotát, a Halászbástyát, a Mátyás-templomot a Szent György, valamint a Szentháromság teret is megnézni, hiszen a Várnegyed 1987 óta a világörökség részét képezi.

A túra óránként indul (11, 12, 13 és 14 órakor, gyülekező és indulás: DUE Pódium), és már most jelentkezhettek rá akár csoportosan, akár egyedül is, hogy véletlenül se maradjatok le róla! Előzetes helyfoglalás a választott időpont, a résztvevők nevének és elérhetőségének megadásával a következő e-mail címen lehet: sajtofesztival@due.hu

A túra előtt és után természetesen folyamatosan részese lehetsz a hazai diákmédiások legnagyobb éves találkozójának, melyen a média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint exkluzív fellépők várnak.


A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság