Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Vetélkedő a Pap és Papp Kft. szervezésében

A korábbi években jól megszokott, új köntösbe bújtatott tábori vetélkedővel várta hétfő este az ifjú diákmédiásokat a táborvezetőség. A parádés, közel kétórás show mindenkit megmozgatott.

Az Érsok–Kruzslicz, a Beke–Pál, majd az ÉKBP emlékvetélkedő után a táborvezetőség két ifjú tagja, Pap Andrea és Papp Máté a feladatok újragondolásával, de az alapötlet megtartásával DUE tábor, szeretlek! elnevezéssel egész estés vetélkedőre invitálta a 36. DUE Médiatábor lakóit. Az este során három csapat mérte össze kreativitását, tehetségét és tudását. A fergeteges műsorvezetés és a csapattagok rendületlen szurkolása meghozta eredményét: nehéz helyzetbe került a zsűri az egyes feladatok értékelésénél és pontozásánál. Klebercz Kriszta a GrafiKk és Váry Dániel a Jumurdzslájn csoport vezetője, valamint Kruzslicz Dávid szakmai vezető, a DUE táborok történetének első vetélkedőjének műsorvezetője alkotta a háromtagú bizottságot. Az első helyen a kék csapat végzett 106 ponttal, a másodikon a sárga 96-tal, míg a zöld csoport 88 pontot kapott. A táborvezetőség dinnyékkel jutalmazta a csapatokat.

Az alkotói csoportok és a diáktudósítók is egész nap lázas készülődésben voltak, hogy a legjobb produktumokat állítsák elő: reggel RÉM-re ébredtünk, vacsora előtt pedig meghallgattuk az első Kórinkát és Kecskés István, Herczeg Zsolt, valamint Tomszer Miklós, a DUE alapító elnöke szemle formájában értékelte az eddig elkészült produktumkat. Délelőtt Kiss Gábor promo producer a rádiós promóciókról mesélt a táborlakóknak. Délután Sólyom Kata PR- és merketingszakember tartott előadást.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság