Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tavasz. DUE. Tallózó. Sajtófesztivál

Frissebb és ropogósabb a DUE Tallózó, mint eddig bármikor! Környezettudatosság, hasznos tippek és praktikák a sulihoz, tavaszi zsongás, Berlin és számos tehetséges fiatal vár az áprilisi lapszámban. Címlapon a 23. Sajtófesztivál sztárfellépője, a Balkan Fanatik.

A DUE május 27-én rendezi meg a budapesti Várkert Bazárban a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a hazai diákmédiások és a média iránt érdeklődők legnagyobb éves találkozóját. Az egész napos programkavalkádot hazánk egyik legnépszerűbb együttesének, a Balkan Fanatik koncertje zárja. A fergetegesnek ígérkező show előtt mindent megtudhatsz a zenekarról az áprilisi DUE Tallózóból.

Még nincs nyári programod? Sebaj, a DUE nyári tábora idén júliusban is csak rád vár! A helyszín ezúttal is Eger. Külföldre utaznál a haverokkal vagy a családdal? Berlin az ideális célpont! A friss lapszámból minden hasznos információt megtudhatsz a német fővárosról.

Az áprilisi DUE Tallózó további remek programlehetőségeket sorakoztat fel hasábjain. Megismerkedhetsz tehetséges fiatalokkal, olvashatsz a környezettudatosságról, melynek jegyében még pályázhatsz is, hasznos tippeket szerezhetsz az iskolai csúfolódás kivédésére, és időben felkészülhetsz, hogy meglepd anyukádat május első vasárnapján, anyák napja alkalmából.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

Az áprilisi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság